|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaposlitev ali otrok
30.11.2005 15:23:45   
Sandra-10
nevem kaj naj pomagajte da bi se lažje odločila. načrtujeva otroka in tudi delava na tem in dobim pismo za razgovor za službo pa nevem kaj naj naredim. ali naj povem, da načrtujeva ali kako. prosim pomagajte kaj bi ve naredile lp sandra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaposlitev ali otrok
30.11.2005 15:26:06   
bskrle
Če še nisi noseča, jaz o tem ne bi pravila.

Službo rabiš, če bo prišel zravwen še otrok, pa toliko bolje.

(odgovor članu Sandra-10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2005 15:42:40   
lana38
Pojdi na razgovor in upaj, da dobiš službo, potem pa še čimprej zanosiš. Če pa bi hoteli, da jim kaj podpišeš, da ne boš imela otrok pa raje išči drugo boljšo službo.
LP

lana38

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2005 15:58:34   
baguSka
Ja v moji bivši službi je bla tud želja, da zanosm. In nism. Ko je zanosila sodelavka, je delavno mesto ni več čakalo.. Tko da boš vidla, kaj bo na razgovoru. Je pa tko, da velik podjetij ne želi vidt, da zanosš že takoj na začetku. Če dobiš službo, magari začni delat, ker itak ne moreš vedet kdaj boš zanosila.. Če te služba ne bo več čakala, boš pač iskala drugo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2005 15:59:40   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
.. da zanosm..

ups da NE zanosm

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2005 16:51:31   
pinkiponki
tudi jst sm v podobni dilemi, a ni user posted image

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2005 16:51:43   
*Neja*
Pozdravljena!

Tudi jaz mislim, da ni pametno prehitevat dogodkov. Povabilo na razgovor še nikakor ne pomeni, da boš službo tudi dejansko dobila (čeprav držim pesti!!!). Na razgovoru pa nikar ne omenjaj, da delata na otroku - razen seveda če te po tem načrtno vprašajo. Pa še v tem primeru bi jaz rekla, da pač ne načrtujeva. Če pa potem dobiš službo in vseeno zanosiš, še vedno lahko rečeš, da se je "ponesrečilo". Kaj pa oni vejo!

Kakorkoli: jaz bi bila tiho.

Pa lep pozdrav!

(odgovor članu Sandra-10)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.11.2005 17:25:24   
Anonimen
Največja neumnost bi bila, da jim karkoli govoriš o tvojih načrtih za prihodnost, sploh pa o user posted image . Ne se pustit zavajat, ker le tako lahko dobiš službo, ki tebi ustreza, oz. kar te veseli.Je pa res, da včasih obljubljajo vse mogoče, v resnici pa pride do take situacije, da hočeš čim prej stran.Svetujem ti, da greš na razgovor, v primeru, da ti dajo preizkusno dobo, pa seveda potrpi, potem, ko boš pa mimo, pa seveda začni razmišljat o tako pričakovani user posted image .To je sicer moje mnenje, res pa je tudi, da službo absolutno potrebuješ....
LP Nati....pa javi se kaj in sporoči, kako je bilo...

(odgovor članu *Neja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2005 17:52:58   
Reja
Mislim, da je najbolje it na razgovor, dobit službo, medtem pa pridno delat na user posted image . kaj pa koga v službi briga, kakšne načrte imaš za prihodnost.

Spraševali te bodo sigurno, ampak res jih raje ne omenjaj na glas. Ko te zaposlijo, si na konju. Navsezadnje pa rabiš zaposlitev tudi zaradi eksistencialne varnosti tebe in user posted image , ali ne?

Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.11.2005 18:02:20   
Anonimen
Bravo Reja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.12.2005 7:27:37   
čveka
Jst na razgovoru svojih načrtov ne bi razlagala, ker moje privat življenje nobenga ne briga. Sicer pa, razgovor še ne pomeni službe in otroka lahko načtuješ ne veš pa kdaj se bo zgodil...tak da ...ne obremenjuj se, ker življenje ni vedno predvidljivo in ga ne moreš tolk načrtovat, še posebej ne pri user posted image .

LPČ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.12.2005 21:30:44   
melitkica
Sem enakega mnenja kot Neja in Lana38. Nikar ne odlašaj s službo in ne z otrokom. Trudi se za oboje. Jaz sem si prej hotela ustvarit družino in nato službo. Vendar... zgodil se je ss, pa tudi službe nisem dobila (samo polno razgovorov). Tako, da sem ostala brez enega in drugega. Povem pa vam, da je vseeno sonček posijal name in sicer začnem delat z januarjem (delodajalec oz. znanec mi je sam ponudil službo) in še naprej se trudiva za pikico in upam, da za teden dni zagledam user posted image .

Lp, Melitauser posted image

(odgovor članu čveka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.12.2005 20:28:22   
Anonimen
Nič ne razlagaj! Tvoje privatno življenje je tvoja stvar! Pojdi na razgovor in dobi službo. Pa tudi pod razno ne pristani na ginekološki pregled, če ti ga bodo slučajno predlagali - se je zgodilo moji znankiuser posted image

(odgovor članu melitkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
3.12.2005 20:41:45   
yennika
ojla
Sem ravno brala nekje na portalu, da je kaznivo, če te delodajalec na razgovoru za službo samo vpraša o načrtovanju družine oz. o zanositvi!

Jih nč ne briga!

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.12.2005 20:54:43   
b.nika
Jaz bi šla na razgovor in upala na najbolje, o prihodnosti pa ne bi razglabljala, sploh o user posted image .
Upam in držim pesti, da ti rata. user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ime za punčko:
Nezy85

Klara (43%)

Melani (16%)

Miša (8%)

Kaja (33%)

Število vseh glasov: 466

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!