|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Miklavž ne bo nič prinesel !
30.11.2005 11:32:13   
čveka
Zanesljivo to vem, ker so glih te dni tisti ta pravi dnevi, midva pa oba tako, tako zelo otopela.

Tri mesece zapored sva  računala, planirala, delala, telovadila..no ve že veste kaj mislim....ta mesec pa kot da je vse skupi v vodo padlo. Enostavno se nama ne da spet dnevov šteti in skorda po kolendarjuuser posted image . Kot da so nama vse želje in vse veselje po vodi splavali.
Prevelike so bile želje in sedaj je zelo veliko razočaranje.

In po eni strani vem, da sploh nimam kaj jamrati ker ima tukaj vsaka od nas svojo zgodbo in nekatere se trudite že zelo, zelo dolgo....Jst se  s svojimi tremi meseci poskusov najbrž  res nimam kaj tožit. Vem samo, da sem bila bila preveč
optimista, ko sem mislila, da se user posted image  kar naredi...pa ni tako.

V glavnem....decembra bo  user posted image  sigurno prišla, ker ne more bit drgač in glede na trenutne razmere v najinem odnosu jo bom prav vesela....
Vseeno pa se iz dneva bolj zavedam, da vse te najine želje ne smejo vplivati na najin odnos, ker se mi zdi, da je vsa ta preračunljivost presneto velik vpliva na iskrice med nama. Zato komaj čakam vseh praznikov, ko se bova spet posvetila drug drugemu in poskušala uredit najini glavi tako kot je treba.
No, malce sem se razpisala....sej mogoče deluje zmedeno...upam pa, da vsaj katera razume, kaj sem hotla povedati.

Lep dan,
čveka.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Miklavž ne bo nič prinesel !
30.11.2005 11:56:53   
Mediteranka
Razumem tvoje razočaranje, vendar ne obupaj prehitro. Je res, da tole stalno planiranje user posted image user posted image user posted image  in delati vse na komando ni ravno najboljša popotnica za uspeh. user posted image  ne rata čez noč (no, nekaterim pač že v prvo) in naučiti se moramo biti potrpežljive. Punce, ki čakajo na to že dolga leta, to še predobro vedo. Sama delam na user posted image  že dobri dve leti in vem, kaj pomenijo vsa ta občutja ob vsaki user posted image . Prav je, da daš bolečino iz sebe, potem pa se pogovorita s tvojim user posted image  in uživajta v ljubezni. Slej ko prej bo za vse nas posijal sonček.

(odgovor članu čveka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2005 12:00:56   
malicki
Eh Čveka ne bit žalostna, pa saj sta še začetnika user posted image

Nasvet: Nehajta planirati! To še posebej velja zate.
Midva nisva čisto nič planirala in gledala na koledar (no priznam da sem si malo na netu pogledala kdaj bi naj imela O user posted image  ), user posted image  pa sva tako kot prej, redno in po želji, nikoli pa samo zaradi ovulcaije. In nama je uspelo.

user posted image

(odgovor članu čveka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2005 12:05:38   
KODA
Sprosti se,uživaj v prazničnih dneh,pa boš videla, se boš bolje počutila,kot da boš vedno mislila na to.Jaz sem se 3 leta obremenjeva,kako,da meni ne uspeuser posted image ?Vse bo prišlo,samo od sebe.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2005 12:31:49   
yennika
JA,POPOLNOMA TE RAZUMEM-IMAM POPOLNOMA ISTE "PROBLEME"!!!!!user posted image

Čveka, kaj si po horoskopu, čisto isti sva!Si oven?

Ej, ti pravim, ja.........isto pr men!Delava 3 mesece, misla da bo uspelo v prvo, pa ni vse tako kot si želiš,veš!

Pa je blo meni do seksa-predvsem zaradi ovulacije in upanja na user posted image -njemu ne. Veš kje se to konča!user posted image Vsak se obrne na svojo stran in v jezi zaspi!user posted image

Če ti pravim, da ga je v sanjah preganjal uni dojenček ugačaka od raztresene Aly, ga strašil...
Tudi moški more biti pripravljen na očetovstvo,prav tako kot mati!
Sma se zadnjič skup vsedla, se pogovorila...Tak več ne gre naprej! Bebica bo prišla, ko bova oba pripravljena, za to bo poskrbela mati narava-upam da kmalu!
Raje malo počakam in rodim zdravo dete, kot pa zdaj vse skup nekaj na silo delat- pol pa doživet kako razočaranje,ne hvala!

Od zdaj naprej telovadiva iz užitka in ljubezni ( čeprav se v glavi vrti od misli na user posted image )ter sva hvaležna drug drugemu za ljubezen, ki je z vsakim dnem večja in močnejša.

Torej Čveka, tudi vidva uživajta v veselem decemru in seveda ne pozabi razvajati svojega dragega tako, kot bi si tudi sama želela. Ženske imamo posebno čast, da znamo vrteti moške okoli prsta. Zraven uporabi še malo romantike in nagajivosti-zapomni si - IGRA BO DIVJA IN VROČA!!!!!!!!!
Aja, pa ne pozabi pohvaliti moškega za vsako malenkost- to jim zelooooooo ugaja!
O moj bog, že težim!!! Oh, ti moški!!!!!
Pa veliko sreče!

Se slišiva kaj!

lp

Oba greva v 28. leta- sva še vedno otročja in uživava v samoti! Nič ne bo tako hudo, če bebica počaka še kake pol leta. Ali pač!

(odgovor članu Mediteranka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2005 12:40:40   
lana38
Tudi jaz te razmem. Sva se zdaj v drugo trudila 15 mesecev in vem, kako hudo je, ko ni uspeha. No končno je tudi nama uspelo, zdaj ko sva  se že čisto prepustila. Nisva gledala na dneve O, enostavno sva user posted image , ko nama je pasalo (vsak 2. dan, vsak dan, včasih tudi 2 krat na dan), pa je ratalouser posted image .
Ne se obremenjevat, pa bo. Tudi  nosečniške znake sem prej imela čisto vsak mesec, pa je vedno prišla Muser posted image . Zdaj ko sem res user posted image , pa ni bilo skoraj nobenih znakov ali pa eneki kot vsak mesec...
LP

lana38

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2005 12:44:27   
čveka
Punce, hvala vam za res vzpodbudne besede.

Zavedam se da res ni razloga za paniko...sam škoda mi je najinega odnosa, zato ker si pač oba neskončno želiva user posted image .

In veseli december prihaja...res se morva mal skulirat, da bova uživala ob smrekici in lučkah in seveda v ne sprogramiranem času user posted image .

lpč

lpč

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.