Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mi bi imeli točno takšno mizico kot v Aladinu 29.11.2005 22:54:16
|
|
|
|
Urška*
|
Ojla! No, ta mizica je takšna, da je ploskev LEGO, pol se pa legice gor zlagajo. Imajo jo v Aladinu(za igrat). Moj Žan tak uživa zraven, da smo rekli da bi jo tudi imeli doma. In baje da se ne da dobit. V Aladinu so mi rekli da so njim dobavli to Emona Obala d.d. in da baje to ni možno dobit za nas. Baje je to nareto samo za trgovine. Sicer imajo v Arielu nekaj takega, samo niso pa lego kocke (vsaj kolko sem razumela prodajalko), ampak neke navadne. Uh, no v glavnem če katera kaj ve, ali je kje to videla, se priporočam. Baje da se da dobit tudi v Avstriji, samo pojma nimam kje naj to iščem. Če ne bo drugega, bomo pač vsaki dan šli v Aladina! Hvala
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Obvestila z ekološko vsebinoEko VilaAli bi želeli mesečno prejemati v vaš e-nabiralnik novost s področja ekologije, odgovore na vaša vprašanja (odgovori strokovnjaka) s tega področja, raznovrstne nasvete, lahko bi aktivno sodelovali bi oblikovanju vsebin preko eko foruma...?Da (
47%)
Na (
53%)
Število vseh glasov: 181Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!