|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BOM KAR JOKALA
29.11.2005 20:00:14   
Anonimen
Helo!Glih zdej sem nardila test, pa bom kar jokala...user posted image user posted image user posted image
user posted image  še vedno ni, pa boli me vse...ne vem kaj naj še naredim...
LP Nati
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BOM KAR JOKALA
29.11.2005 20:11:42   
petraz
Zelo mi je žal...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2005 20:18:34   
Anonimen
Bomo pa še se trudl...user posted image user posted image

(odgovor članu petraz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2005 20:19:50   
Anonimen
Jok kaj dosti ne pomaga.Ne obupajuser posted image user posted image

(odgovor članu petraz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2005 23:08:09   
mamči
Mogoče bo pa veseli december? user posted image  Glej naprej in ne obupaj - tvoj pikec se bo že pokazal, ko bo čas!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2005 23:16:56   
KODA
Bomo držali pesti.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2005 10:01:05   
yennika
Nič ne bodi preveč žalostna!

Ko bo ,pa bo!!!!!!!Vse ima svoj namen v življenju!user posted image

Še ena, ki ima namen v veselem decembru veliiiiiikkkkkooooooo telovaditi!user posted image

Dobrodošla med nami!!!

lp, telovadka

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.11.2005 10:07:01   
MarijaPo
To je sicer res zalostno, vendar lahko gledas na to tudi tako, kot pravijo punce: decembrski seks brez meja user posted image

Enkrat bo tudi tebi uspelo, samo nikar ne obupaj in nikar ne misli prevec na to, ker potem to postane ze prava tekma s samim sabo, imejta se rada s fantom/mozem, pa bo tudi frocko prisel. :)

Le veselo naprej! Nic ni izgubljeno!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2005 10:44:17   
Monika79
Da še te jaz vsaj malo poskušam potolažiti, jaz imam trenutno user posted image  , pa sem imela vso zmešnjavo prejšnji ciklus, sedaj pa bo pač december poln telovadbe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kot je rekla že Yennika user posted image

Punce pa pač gremo novim bojem nasproti, samo hvala Bogu so ti boji user posted image  user posted image zelo prijetni user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.11.2005 12:39:36   
yennika
Moni, tako se govori,jeeeeeej!

Ne pozabi napolniti topa z polnimi naboji!user posted image Nč streljati v prazno!

lp

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.11.2005 13:25:25   
Monika79
Yennika, top bomo napolnili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  z polnimi naboji user posted image user posted image
Pa napila se ga bova med temi prazniki, tako, da bova čisto pozabila, da delava bebico user posted image  - tak je moj recept za december, popravek veseli user posted image user posted image user posted image user posted image  december user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vso srečo vsem, ki si želite user posted image  user posted image  

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.11.2005 13:28:16   
Anonimen
Hvala punce za spodbudne besedeuser posted image user posted image user posted image .
Očitni nas bo kar nekej, ki bomo telovadile...le pogumno v nove zmage naprej...user posted image user posted image user posted image
Lp Nati

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.11.2005 19:33:23   
Nasy
bomo, bomouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.