Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A greste vsak dan ven??? 30.11.2005 7:38:16
|
|
|
|
ZARA
|
Ja jst bi šla, ampak imamo 1 meter snega, tako, da dans zgleda ne bo nič...drugač pa, ja vsak dan...
|
|
RE: A greste vsak dan ven??? 30.11.2005 20:13:48
|
|
|
|
frutka_
|
Ja, vedno grem ven, sploh sprehod v dežju je lahko lep (mislim dež in ne naliv ali nevihta). Sicer pa sem težje doma kot zunaj, če bi bilo po moje bi bila zunaj ves dan brez predaha. In ven hodim zase, za malega in za lastno kondicijo.
|
|
|
|
RE: A greste vsak dan ven??? 30.11.2005 20:29:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem z mojimi otroci vsak dan po dvakrat hodila ven na zrak. Vse drugo delo je pa čakalo,pa kaj pol,prav brigalo me je,samo,da so bili otroci zunaj. Poleti dopoldne za dve uri na plažo,popoldne pa od 17h pa do 20h na plaži. V ostalih nepoletnih mesecih pa na sprehode,igrišča,bazen.. Z mojim vnukom pa sedaj,ko živimo na podeželju divjava po dvorišču,greva na sprehod po vasi,z dedijem peljeta pse v gozd na sprehod,ali pa sta hodila robutat sadje k sosedom,dokler je bilo
|
|
|
|
RE: A greste vsak dan ven??? 1.12.2005 19:13:50
|
|
|
|
špelin@
|
Hja, mi moramo hočeš-nočeš vsak dan ven, ker z malo zjutraj peljeva večjo v šolo in greva popoldne ponjo. Popoldne pa vsaj 3x tedensko (zdaj 5x, ker vadijo za nastop!!) pa večjo spremiva še v glasbeno oz. na balet in prideva čez eno uro spet ponjo. Po pravici povedano se mi večinoma ne da, sploh v takšnem gnilem vremenu, ampak pač moramo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?