|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   služba?!?!
29.11.2005 15:48:59   
Anonimen
Ful si želim že končno eno zaposlitev..  user posted image  1 leto sem že doma, pišem prošnje, brskam na netu, pa nikjer nič... Kakšnih "stricev" nimam na visokih položajih.. user posted image

kako naj dobim službo?!!? Kakšne ideje??

Prošnje pošiljam po razpisih, kr tako v podjetja.. pa nikjer nič..

kaj naj naredim??!!?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: služba?!?!
29.11.2005 16:07:58   
mala maja
kaj si pa po poklicu user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2005 16:14:27   
Anonimen
ekonomski tehnik, vendar bom v naslednjih mesecih zaključila faks..

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2005 16:32:53   
eva1
Od kje pa si?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2005 16:37:01   
Anonimen
iz zasavja..

sam itak vem, da bom tukaj v bližini bolj težko dobila službo, zato sem pripravljena tud se vozit v LJ:

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2005 16:57:12   
petraz
Potolaži se s tem, da nisi edina. Jaz že kr več kot leto dni iščem službo (dipl.ekonomistka), pa nič od tega. Žal, danes zelo težko dobiš službo, kljub temu da si jo zelo želimo...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2005 17:07:14   
kofetek2010
priporočam ti, da se daš v bazo raznih agencij, ki posredujejo kader npr. Adecco (www.adecco.si) in podobne user posted image  pobrskaj mal po netu user posted image

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2005 18:53:19   
Iren@
Splača se vpisat v bazo kadrov na mojedelo.com ter zaposlitev.net,
če boš iskala zaposlitev na področju Lj, jo boš zagotovo dobila,
če si iskalka prve zaposlitve in prijavljena na zavodu, naj ti pomagajo, denar iz proračuna za 06 začnejo deliti v februarju,

želim veliko uspeha in sreče!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.11.2005 19:51:18   
Pupica
Tako kot je iren@ rekla vpiši se na
www.mojakariera.com
www.adecco.si
www.svetlakariera.com
ww.mojedelo.com
www.mrezakadrov.si
www.honorarci.com

pa seveda obezno na internetnih straneh zavoda za zaposlovanje, kjer te bodo obveščali o aktualnih razpisih kar na tvoj e-mail.
Piši pa tudi prošnje "na slepo". Imam tudi nekaj o pisanju prošenj(v wordu), če te zanima me kontaktiraj na ZS.

Jaz sme bila akr presenečena, saj ni bilo nobenega razpisa, pa sem dobila 1/3 odgovorov(neaj tudi razgovorov)

Velik srečeuser posted image

(odgovor članu Iren@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.11.2005 22:18:20   
Anonimen
Splača se iti osebno v podjetje oz. vsaj se prej telefonsko najaviti, da prideš. Nekoliko drugačen je vtis, če te delodajalec vidi v živo.

Sama tudi iščem službo in te razumem, da jo je težko najti. Poslala sem ogromno prošenj, od tega pa dobila cca. 4 razgovore.

Želim ti vso srečo.

Če še ne boš dobila službe ko zaključiš faks, se prijavi na zavod. Kot iskalka prve zaposlitve lahko začneš preko javnih del na lokalni ravni delati takoj.

Upam, da ti bo uspelo. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.11.2005 7:16:44   
ur+sa
o biba12 imava isti poklic in sva v istem sranju. tut jest poslijam prosnje, pa ponudbe, pa nc od nc user posted image .

ce nekje do marca ne bom dobila zaposlitve, bom skor gotov odprla s.p. tko da... vsaj ena moznost je se.user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.11.2005 8:44:37   
Anonimen
kaj pa boš mela S.P.?¨!?!!

jaz sem tud razmišljala že o tem..

kar se tiče finančne pomoči, sploh ni problema.. bi lahko odprla S.p., sam mal me je strah kako pol naprej.. k itak nič ne znaš, pa tko..

(odgovor članu ur+sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.11.2005 9:19:22   
ur+sa
odpisala sem ti na privat.

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?