|
RE: JUNIJ, JUNIJ... 5.12.2005 11:36:32
|
|
|
|
Anonimen
|
no,pa da še mi2 dodava svoje. še 11 dni pa bo naša pika mlada 6mes!uh,kako leti ta čas! še vedno se samo dojiva,ker karkoli ji dam za poskusit,pljune ven.ali ji naredim doma sadje,zelenjavo,ali ji kupim-vse je škifo.in tako je še kar na zizi. pred 14 dnevi je imela7010g in 65cm.tretje cepljenje imamo 3.januarja. uspeli so ji prvi zlogi ma-ma,na-na,ne-ne,ta-ta,te-te,ba-ba,da-da,...in vse na to temo...ful si sesa prste na nogah.nekaj časa ji uspe sedeti sama,potem se zvrne na nos.in potem je cela štala,ker nikakor noče biti na trebuhu.krave pase z ritjo v zraku.tudi prevrača in obrača se še ne.bolj lene sorte,kaj čmo. najraje je v naročju,da vse vidi in da lahko neovirano brca in krili in maha.in skače-to je zdej v modi.v ležalniku-ni šans,niti minutke,tudi če prav lepo sedi v njem.raje je v stolčku,če že mora,ker ima mizico in kup igrač.rada se igra s plastičnim lončkom in papirnatim krožnikom,s kuhalnico ali pa tolče z žlico po posodi,da vse doni.če ji sezidamo stolp iz lončkov,jih ful z užitkom podre in se zraven reži.najbolj se reži,če delamo vse sorte neumnosti.ja pa tudi lego so zakon.pa moj obraz,nos,oči,lasje ušesa. zdej smo že ves teden doma,ker nam je velika sestra prinesla iz šole cel kup bacilov in je mala vse pobrala. ponoči še vedno spim nič.oz.kolikor pač lahko,če se dojimo na 3ure.spat gre ob 20. in potem je ob 23 in 2 in 5 in ob 7 vstanemo.čez dan spi od 2-4ure. kaj še lahko poročam? čez 14 dni gremo smučat za par dni.upam,da mi bo uspelo med enim in drugim dojenjem malo posmučat s taveliko piko! LP vsem junijskim !
|
|
|