Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko gostih obrokov pri 6 mescih?! 29.11.2005 10:01:47
|
|
|
|
Anonimen
|
jasz bi na tvojem mestu še malo počakala, če ni potrebe. Ti spi celo noč?
|
|
|
|
RE: Koliko gostih obrokov pri 6 mescih?! 29.11.2005 10:17:42
|
|
|
|
Arwen
|
Naš ima pri malo več kot sedmih mesecih tak jedilnik kot tvoj. Jaz bi še malo počakala. Sicer pa, kam se ti tako mudi?
|
|
|
|
RE: Koliko gostih obrokov pri 6 mescih?! 29.11.2005 10:31:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Men se nikam ne mudi, malemu pa je sila ja! Pravi požerušček je in tak nastenejo ti hitri gosti obroki!
|
|
|
|
RE: Koliko gostih obrokov pri 6 mescih?! 29.11.2005 10:38:46
|
|
|
|
fricka
|
Tudi moji taki obroki niso dovolj. Tako ji pri sadnem obroku med sadje dodam še kuhan riž, pa je malo dlje sita in bolj zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Koliko gostih obrokov pri 6 mescih?! 29.11.2005 14:13:08
|
|
|
|
petraz
|
Anže je star 6,5 mesecev in se še večinoma dojiva. Dajem pa mu dopoldan ali popoldan sadno ali zelenjavno kašo+ pire krompir. Ampak tega poje zelo, zelo malo!
|
|
|
|
RE: Koliko gostih obrokov pri 6 mescih?! 29.11.2005 14:55:59
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Kaj je že to gosta hrana Moja češpla niti pod razno ni zainteresirana.Kar dobi v usta ji gre na bruhanje in kar riga zraven.Božika,se mi kar smili. Nina jaz ne bi tok hitela,naj še mal mlekca pupa.
|
|
|
|
RE: Koliko gostih obrokov pri 6 mescih?! 3.12.2005 22:10:28
|
|
|
|
deily
|
Naša je stara 7 m in nimava niti enega samega gostega obroka. Enostavno vse kar skuham poje le nekaj žličk, potem pa zapre usta in adijo. Nastopi dretje in da je joj. Ko dobi mleko pa je vse lepo in prav.
|
|
RE: Koliko gostih obrokov pri 6 mescih?! 3.12.2005 22:31:06
|
|
|
|
sand
|
Hojla,uvajanje gostih obrokov je odvisno od vsakega otroka posebej, zato kar svojega malčka poglej, če mu je tak jedilnik ok, potem počakaj, če pa vidiš da mu ni dovolj, mu z veseljem dodaj oz. spremeni mlečni obrok v gostega ali pa kombiniraj.Eni otroci začno jesti prej, drugi kasneje, s tem ni nič narobe.Moj mali je in še vedno poje veliko zdravih, doma narejenih obrokov ali pa tudi kakšen hipp zraven,če smo zunaj, je zadovoljen in spi celo noč(10m). LP Sand
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?