|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko gostih obrokov pri 6 mescih?!
29.11.2005 9:58:07   
Anonimen
Hm..naš nik ima zdaj tak jedilnikuser posted image ..:

user posted image 9.00 sadna kašica(190g)

user posted image 13.00 zelenjavna kašica(190g)

user posted image 17.00 mleko(230ml)

user posted image 20.00 mleko+rižolino(230ml+2 merici rižolinota)

Ali lahko grem kar na popoldanski gosti obrok??Kaj priporočate?!?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko gostih obrokov pri 6 mescih?!
29.11.2005 10:01:47   
Anonimen
jasz bi na tvojem mestu še malo počakala, če ni potrebe. Ti spi celo noč?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2005 10:17:42   
Arwen
Naš ima pri malo več kot sedmih mesecih tak jedilnik kot tvoj. Jaz bi še malo počakala. Sicer pa, kam se ti tako mudi?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2005 10:31:38   
Anonimen
Men se nikam ne mudi, malemu pa je sila ja!user posted image Pravi požerušček je in tak nastenejo ti hitri gosti obroki!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2005 10:38:46   
fricka
Tudi moji taki obroki niso dovolj. Tako ji pri sadnem obroku med sadje dodam še kuhan riž, pa je malo dlje sita in bolj zadovoljna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2005 14:13:08   
petraz
Anže je star 6,5 mesecev in se še večinoma dojiva. Dajem pa mu dopoldan ali popoldan sadno ali zelenjavno kašo+ pire krompir. Ampak tega poje zelo, zelo malo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2005 14:55:59   
A-N-J-A
Kaj je že to gosta hranauser posted image user posted image user posted image
Moja češpla niti pod razno ni zainteresirana.Kar dobi v usta ji gre na bruhanje in kar riga zraven.Božika,se mi kar smili.user posted image

Nina jaz ne bi tok hitela,naj še mal mlekca pupa.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.12.2005 22:10:28   
deily

Naša je stara 7 m in nimava niti enega samega gostega obroka. Enostavno vse kar skuham poje le nekaj žličk, potem pa zapre usta in adijo. Nastopi dretje in user posted image  da je joj. Ko dobi mleko pa je vse lepo in prav.

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.12.2005 22:31:06   
sand
Hojla,uvajanje gostih obrokov je odvisno od vsakega otroka posebej, zato kar svojega malčka poglej, če mu je tak jedilnik ok, potem počakaj, če pa vidiš da mu ni dovolj, mu z veseljem dodaj oz. spremeni mlečni obrok v gostega ali pa kombiniraj.Eni otroci začno jesti prej, drugi kasneje, s tem ni nič narobe.Moj mali je in še vedno poje veliko zdravih, doma narejenih obrokov ali pa tudi kakšen hipp zraven,če smo zunaj, je zadovoljen in spi celo noč(10m). LP Sand

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?