|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Široko povijanje
29.11.2005 9:43:07   
SNOBRA
Zanima me kako povijate na široko, z eno tetra in eno povijalno plenico ali z dvema tetra in eno povijalno, pa seveda še plenička za enkratno uporabo spodaj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Široko povijanje
29.11.2005 9:49:00   
Tiamo
Hy, jaz sem široko povijala, kot so mi pokazali v porodnišnici. Prvo Papmersko, potem na tri dele zloženo tetra plenico, čez pa povijalko. LP Tia74

(odgovor članu SNOBRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2005 9:51:14   
Anonimen
Jaz sem tudi tako delala kot Tia74.

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2005 10:04:23   
Anonimen
Zdele ti bom povedala eno od strejših načinov širokega povijanja.
Plenička za enkratno uporabo,ena tetra plenička in ena pllenička iz blaga
zložena-trikrat prepognena in nato zrolana v svaljek in položena med nogice,ter povijalno plenico pri nas se reče soriso,kako je pravilno slovensko ne vem,v glavnem da vse to fiksiraš.Nogice in kolki so tedaj v pravi legi.

(odgovor članu SNOBRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2005 10:25:35   
tincci
Mi smo imeli eno tetra, zloženo najprej na 4 dele, potem na 3, zdaj se mi pa zdi, da tudi to ne drži nogic narazen, tako da imamo dve tetra, zložene na 4 dele. Tamala je pa težka 5kg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2005 17:25:10   
ja_ni_ka
Mi smo do prvega ultrazvoka povijali z eno plenico na 4 dele zložene.

Jaka in Nika sta moja sončka dva

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?