Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: V katerm tednu nosečnosti se razvije post... 28.11.2005 12:48:21
|
|
|
|
Naja30
|
oj lana, spet jst!! ravno zadnjic sem brala, da se posteljica razvije nekje v 12. tednu. do takrat pa se nase pikice hranijo preko t.i. mehurcka, ki je napolnjen s krvjo. upam, da sem ti odgovorila na vprasanje. ampak res, zakaj te to zanima?
|
|
|
|
RE: V katerm tednu nosečnosti se razvije post... 28.11.2005 13:18:23
|
|
|
|
lana38
|
To me zanima, ker do zdaj nisem jedla Tifola, ker je vse skupaj z zanositvijo tako dolgo trajalo. Zdaj pa še mi je bolj čudno, kako bo pa to prišlo do zarodka, če ni posteljice za prehod snovi.
|
|
RE: V katerm tednu nosečnosti se razvije post... 28.11.2005 13:48:12
|
|
|
|
niki#
|
Pozdravljena lana, tifol pride preko krvi... in ker vidim da si sveza nosecka ti vseeno priporocam, da ga jemljes do 12 tedna... skoditi ne more! lp
|
|
|
|
RE: V katerm tednu nosečnosti se razvije post... 28.11.2005 13:49:45
|
|
|
|
lana38
|
Danes sem ga kupila in že začela jemati.
|
|
RE: V katerm tednu nosečnosti se razvije post... 28.11.2005 13:53:10
|
|
|
|
niki#
|
pridna !
|
|
|
|
RE: V katerm tednu nosečnosti se razvije post... 28.11.2005 17:28:38
|
|
|
|
sazi
|
Tifol jesti vnaprej tako ali tako ne pomaga, ker se nikjer ne skladišči. Gre samo zato, da naj bi se ga jemalo prej, ker potem je res doza polna od začetka nosečnosti. Je pa čisto dovolj, če ga ješ od trenutka dalje, ko izveš, da si noseča. V večini primerov je tudi brez jemanja Tifola vse v redu, se pa res zmanjša možnost za določene napake.
|
|
|
|
RE: V katerm tednu nosečnosti se razvije post... 28.11.2005 17:36:34
|
|
|
|
Naja30
|
vse snovi prehajajo preko krvi, ki gre preko mehurcka. ti kar jemlji tifol, nic ni prepozno.
|
|
|
|
RE: V katerm tednu nosečnosti se razvije post... 30.11.2005 13:41:35
|
|
|
|
ela78
|
Živjo lana, tud jest sem že presedlala na ta forum. Mene pa zanima, kje si pa kupila tifol? lp, ela
|
|
|
|
RE: V katerm tednu nosečnosti se razvije post... 30.11.2005 13:53:40
|
|
|
|
radovednica_
|
ojla tifol dobiš v lekarni in stane okoli 1000 SIT. pa lepo nosečnost in brez sloabosti vam želim
|
|
|
|
RE: V katerm tednu nosečnosti se razvije post... 30.11.2005 14:19:47
|
|
|
|
Naja30
|
in en skatlica tifola je za en mesec. lp,
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Holografski simulator rojstvaŠtudenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?