|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Elektronska varuška
27.11.2005 16:07:57   
Evina
Pozdravljeni
Ker je moja draga  teden dni po rojstvu najine hčerkice Eve še vedno utrujena in ker so ji svetovali na pazi na oči in naj ne bo za računalnikom mi je zadala nalogo naj  kupim elektronsko varuško oz. baby alarm. Zanima me če ga imate doma in kakšne imate izkušnje z njim ( Kako daleč vleče, baterije, šumenje). Trenutno je pri Arielu v akciji za 13.000, pa me zanima če ga kdo ima.

Hvala za odgovore

LP
novopečeni očka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Elektronska varuška
27.11.2005 16:31:06   
Anonimen
Očka, jaz bi vama z mamico pa samo čestitala!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Evina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2005 16:46:38   
Anonimen
Najprej iskrene čestitke in veliko veselja z malo user posted image .

Mi imamo sanjavčka in smo zelo zadovoljni z njim. Poleti je mali zunaj spal v vozičku, jaz sem bila v hiši. Ful vleče, še celo šumenje, ko je letalo letelo blizu, je zajelo. Fajn stvar. Jaz bi definitivno priporočala, da kupita to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2005 17:10:25   
Marogica
Tudi mi ga imamo in smo že 5 let zadovoljni z njim. Je slovenski proizvod(se ne spomnim imena, stal okrog 10 jurjev) in vleče zunaj med ca 10-30 metri. TO govorim na pamet, ker nisem nikoli metrov merila. Lahko pa povem, da je imel otrok sobo v prvem nadstropju, midva pa spiva spodaj, pa tudi zunaj ni bil nikoli problem. Je vedno deloval.
Sem se spomnila, da smo bili pred ca 1 letom v hotelu, ki je imel jedilnico čisto na drugem koncu. Tudi tam je vlekel in smo šlišali,če se je kaj dogajalo.
Šumeti začne samo, kadar so baterije slabe, drugače sploh ne
Torej so naše izkušnje pozitivne in ga lahko samo priporočam.
Vama pa iskrene čestitke in upam, da se bo tudi mamica javila na RR-ju

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Evina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2005 19:42:40   
Anonimen
Najprej čestitkeuser posted image user posted image user posted image
Tudi mi imamo sanjavčka in smo zelo zadovoljni z njim. Poglej na sončkovo stran, ker je bil tam v akciji samo ne vem če je še.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2005 19:53:03   
Jančika_
Pri nas imamo Navihančka od istega (slovenskega) proizvajalca. Nobene pripombe, zelo smo zadovoljni. Nimam pa pojma, kakšen domet ima, ker smo v stanovanju in itak nimam kam daleč stran za itiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2005 22:08:18   
Sofi
Mi imamo Know How Jokavčka in smo zadovoljni. Vleče do 500 metrov, kar je več kot dovolj in deluje brezhibno. Veliko nam je že prav prišel in še več nam bo. Zaznava vse zvoke, edino me moti, da moram vgasniti radio ali TV v prostoru kjer spi mali, ker se pač vklaplja ob vseh zvokih, mali pa rad spi ob nekih konstantnih glasovih. Sicer je to "problem" vseh elektronskih varušk. Stane pa nekaj malega čez 30.000 sit.
So pa najbrž precej zanimivi tisti, ki imajo tudi video nadzor. Cena okrog 60.000 sit pri nas in v Avstriji v akcijah tudi samo 15.000 sit.
Nam ni žal.

LP

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2005 22:20:34   
makica
Tudi jaz najprej čestitam za vašouser posted image

Mi imamo doma navihančka. Glede dometa smo zelo zadovolni, saj res zelo dobro vleče. Smo pa zato dosti manj zadovolni z baterijami. Ima namreč 9V baterije, ki se polnijo. Imeli smo jih že 2 x na garanciji, ker jih je totalno napihnilo. Dobro, da so bili pri tem podjetju tako fer, da so nam jih zamenjeli. No zdaj imamo zamenjane baterije 3 mesece in bo treba eno že novo kupit, ker zdrži samo še kako uro, potem pa jo je treba že spet napolniti. Vsaka nova pa je okoli 3000 SIT. user posted image
Poleg tega pa se mi zdi pri tej varuški strašno nepraktično, da v primeru, če želiš da dela na elektriko, moraš odstraniti zadaj zelo majhen vijak in  odstraniti baterijo in seveda postopek ponoviti, če želiš da dela na baterije.

Torej na kratko: če bom kdaj naslednjč jo še kupovala, bi pogledala, če katera dela na 1,5 V baterije in ali je lahko priključena na elektriko in so hkrati notri baterije.

Pa ugoden nakup!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2005 7:11:37   
k1
sem ravno včeraj videla v bauhausu - za 8 jurjev - se mi je zdelo zelo ugodno!

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.11.2005 13:10:02   
Jančika_
Mi pri Navihančku doslej nismo imeli nobenih težav z baterijami, pa ga uporabljamo redno vsak dan že več kot leto dni. Imamo pa ves čas priklopljenega na elektriko, čeprav v navodilih to odsvetujejo. Samo meni se res ne da za vsako figo tistega kabla ven pulit in potem spet nazajuser posted image . No, kot rečeno, zaenkrat dobro dela.

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.11.2005 14:10:43   
Jessy
Mi imamo Know how, ki smo ga vzeli prek sončka in je bil nekaj manj kot 10 jurjev. Nese nam v zgornje nadstropje hiše, ter v sosednjo hišo, ki je nekaj m stran od naše... Všeč mi je, ker ga imamo lahko priključenega na elektriko, ko pa kam skočimo, pa damo baterijo notri in gremo ali pa vzamemo kabel s sabo in priključimo v elektriko, ko smo pri sosedu.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.