|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zmedena
27.11.2005 13:08:11   
Anonimen
Zdravo!Jaz pa ne vem kako bi vam to razložila.Moj ciklus je na 28 dni, razen ko sem pred meseci imela zmešnjavo zaradi policističnega jajčnika.Jemala sem folno kislino, ker naj bi zelo pomagala, da cista hitreje poči (vodena),in se je res že po 4 mesecih stanje izboljšalo. Res , da sem imela user posted image  na vsake 2 meseca malo z zamudo, vendar bolečin ni že kar nekaj časa. Te bolečine so nastopile, ko sem prišla v ovulacijo.No, zdaj pa k problemu.user posted image mi zamuje že 6 dni, imam neke bolečine v jajčnikih (obema), neko čudno špikanje pred dvema dnevoma  pri popku, pa ledvice so mi malo nagajale, pa na lulanje sredi noči....itd.
Zdaj pa ne vem, če je to to, ker nimam posebnega občutka.Sicer sva telovadila pred mojo ovulacijo, to je kakšen dan prej.Pa me zanima ali naj še malo počakam, pa potem naredim test? Imam sicer občutek, da bo user posted image  zdaj zdaj tu, ampak vseeno.
LP Nati....pa lepo preživite prvo adventno nedeljo

< Sporočilo je popravil nati -- 27.11.2005 13:10:22 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zmedena
27.11.2005 14:39:16   
Taja79
Nati, občudujem te, da še nisi naredila testa! Saj ti že 6 dni zamuja! Kot pravijo punce, to špikanje ni vedno znak, da bo prišla user posted image . Zato dokler ni M, upanje ostaja.

Upam, da nam čimprej javiš veselo novičko!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zmedena
27.11.2005 19:06:58   
stuhica
punca naredi test in  če je pozitiven čimprej se naroči na prvi pregled pri G! tud mene je tko špikalo pa sem mislila da bom dobila user posted image  pa jo ni blo pa sem bla noseča ampak IMN! Čimprej ne se hecat z zdravjem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?