Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Joj... kaj je to???? POMOČ! 26.11.2005 9:16:17
|
|
|
|
morskadeklica
|
Jaz sem se pogovarjala z mojo kozmetičarko ravno o pilingih ne dolgo nazaj. Povedala sem ji, da imam doma en nežen piling, na katerem piše, naj bi ga delala vsak dan oziroma celo dvakrat dnevno. Rekla je, da piše marsikaj in da se piling niti slučajno ne bi smel delati tako pogosto. Da je dovolj 1-2 krat mesečno. Pa po moje ni alergija, ampak bolj zdražena koža. Verjetno bo do jutri že vse ok.
|
|
RE: Joj... kaj je to???? POMOČ! 26.11.2005 9:18:33
|
|
|
|
Marogica
|
Najbrž ni alergija na kremo, temveč samo preobčutljivost. Po peelingu je koža pač bolj občutljiva. Sploh pa ne vem, če je priporočljivo delati peeling na dva dni. Jaz sem bila mnenja, da se ga dela na ca. en teden. Proizvajalec ti seveda piše, da delaš čim bolj pogosto, da se prej porabi in več kupuje.
|
|
RE: Joj... kaj je to???? POMOČ! 26.11.2005 9:32:40
|
|
|
|
Anonimen
|
NEeeeeee.... sej nisem delala vsak drugi dan pilinga... sem ga delala po ene 2 mescih...... Pa po Nivei nikol ni blo take reakcije...
|
|
|
|
RE: Joj... kaj je to???? POMOČ! 26.11.2005 10:37:30
|
|
|
|
paris
|
Jaz mislim, da je to alergija na piling ali mamino kremo. Na tvojem mestu bi šla v lekarno razložila situacijo in vprašala kaj mi je storiti! Od domačih zdravil pridejo v poštev kamilice- kot obkladek. Morda tudi med ali propolis, naj katera napiše, ki ima izkušnje s tem.
|
|
RE: Joj... kaj je to???? POMOČ! 26.11.2005 10:38:36
|
|
|
|
kofetek2010
|
če je tista mamina krema za kožo njenih let, je jasno, da boš imela kakšno reakcijo, saj je krema kot taka bolj agresivna na tvojem mestu bi si lepo z vodo sprala kremo, obraz pa nato osvežila samo s tonikom in pustila vsaj še par ur preden bi spet kakšno kremo gor pacala
|
|
|
|
RE: Joj... kaj je to???? POMOČ! 26.11.2005 11:19:50
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz si piling naredim res redko (beri: kadar se spomnem). za vsak dan imam pa milo za obraz od balee.. super stvar.. pol pa še kremo od niveje in je..
|
|
|
|
RE: Joj... kaj je to???? POMOČ! 26.11.2005 15:04:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbrž kakšna alergija, obkladke iz kamilic si delaj. Spiraj obraz s kamilicami.
|
|
|
|
RE: Joj... kaj je to???? POMOČ! 26.11.2005 21:24:43
|
|
|
|
skvo
|
Verjetno, da je to alergija. Kamilice, spiranje. Ne priporočam pa kakšno mešanico medu in še česa na obraz. Samo kamilice. Ne sekiraj se preveč, jutri bo že bolje.
|
|
|
|
RE: Joj... kaj je to???? POMOČ! 26.11.2005 21:52:57
|
|
|
|
KODA
|
Jaz lahko za po obrazu uporabljam samo Niveo.Če se začnem mazati s kakšno drugo kremo,se lahko znajdem v podobni situaciji kot ti.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?