|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj narediti,ker nič ne pije
25.11.2005 13:14:28   
Bučika
Moja žabonka noče piti,ne vode ne čaja,nič.Pediater je rekel,da najbrž ne potrebuje in če ima pleničke dovolj mokre,ni panike.Pa vseeno.Zdaj že uspešno jemo sadni obrok namesto mleka in se mi zdi,da bi bila lahko žejna.Pa ji ponudim,panič.Kako naj jo nahecam?Tudi mleko imava že od 3 meseca adaptirano(zaradi zdravstvenih razlogovuser posted image ),pa nikoli ni hotela nič tekočine še dodatne.Pa vseeno mislim,da malenkost bi pa lohk.

Pomoč,prosim!Če ima katera podobno izkušnjo,nasvete prosim.

baj baj ,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj narediti,ker nič ne pije
25.11.2005 13:18:16   
Katrin
Tudi mi nismo pili nobene tekočine poleg dojenja prvih 6 mesecev, ker je naša pikica zavračala stekleničko.
Ker je bilo na morju vroče, sem ji ponudila vodo po žlički in je šlo. Bolj malo sicer, pa vseeno.
Sedaj, ko jeva gosto hrano, pa je začela kar sama segati po steklenički z vodo in jo pije! Če ji ponudim čaj ali kompot pa ne. Voda je najboljša!
Poskusi po žlički... Morda pa res ni žejna in bo pila, ko bo potrebovala.

lpuser posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2005 14:05:23   
taška30
Par dni nazaj je bila tale tema, preberi si odgovore, jih je veliko.user posted image
Lp

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=691329

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2005 14:05:52   
Anonimen
Mogoče bo hotela na žlički, ali pa ji daj bolj vodene kašice!user posted image
Nik tudi ni htel dosti pit, včasih ga nahecam z toplim čajekom, tega po popije!user posted image

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.11.2005 14:06:31   
čebelica maja
Tudi moj sin ni hotel nič piti pri 6 mesecih. Sem mu komaj uspela dodti kakšno žličko čaja ali pa vode. Drgače pa se je dojil in je s tem dobil dovolj tekočine. Tudi zdaj ko ima dve leti pije zelo malo. Pa nimaš kej za naredit. 

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.11.2005 20:00:09   
Lana_s
Probaj ji dati iz kozarčka. Ali pa sokece brez sladkorja kupi - te bo sigurno pilauser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2005 22:00:58   
deily

Otrok ko bo žejen bo že prosil. Naša ne spije 10ml dnevno,zato pa kuhamo bolj redke stvari

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.12.2005 22:07:01   
Marogica
Kja pa če bi probala s kakšnim sokom, npr. Frutekom? Ti so bolj intenzivni, pa bi ji bil okus najbrž všeć. Saj lahko izbiraš med gostimi ali redkimi. Probaj z jabolčnim sokom. Tako se bo mogoče navadila, da bo potem pila tudi kaj drugega.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.12.2005 22:14:19   
deily

Smo že probali fruteke hippove soke,čaje vode z dodatki. Nič noče user posted image ,čeprav bi morala zaradi antibiotika(neznana bolezen).

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.