Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pranje belih puhovk! 24.11.2005 17:27:32
|
|
|
|
kimi
|
Odvisno je od materjala in delno tudi od cene če je prenizka za bundo. Jaz sem pred leti kupila bel brezrokavnik čim sem ga oprala je bilo konec-dobila sem rumene fleke. Nikoli se niso odstranili samo ko sem jo oprala so bili manj vidni potem pa spet postali močni . Sedaj sem si spet kupila bel brezrokavnik in ga normalno perem ter nimam nobenih flekov . Mislim da je večinoma zaradi materjala
|
|
|
|
RE: pranje belih puhovk! 24.11.2005 17:30:00
|
|
|
|
baguSka
|
AB a mislš da je za probat??
|
|
|
|
RE: pranje belih puhovk! 24.11.2005 19:39:03
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz sem lani prvič oprala svojo svetlo rdečo puhovko. Nikoli več. Se mi je ful časa sušilo in potem so se tam, kjer je tisto perje, prikazali eni taki temni fleki. Kot da bi šla kakšna mast iz tega perja. Tako da sem potem lepo nesla v čistilnico in so naredili tako, kot je treba. Jaz vglavnem se ne bom več doma igrala-raje nesem strokovnjakom.
|
|
RE: pranje belih puhovk! 25.11.2005 12:44:20
|
|
|
|
m_m
|
al bina ti se kar hecaj, sam to niso mali dnari. Js sem jo kupla na 50% znižanju, pa je še vseen pršla 20 jurčkov. za splišni in vse ostale, ki mate svetle puhovke, tepihe... Js sem ta teden, ko sem se najbolj učila za izpit (je bil ravno zadnji in sem ga naredla), dala to nesrečno bundo prat, da bom šla "lepa" na faks. In rezultat: Prala sem jo 3x! Prvič v pralnem stroju na 30 in sušila na onih "gitrah", ko se zložijo v najbolj topli sobi v hiši in je bla suha v enmu dnevu. RUMENI FLEKI. Drugič na roke pod tušem, brez pralnega praška, sušila na gitrah v najbolj topli sobi, suha bla bunda v parih urah, ker je nisem čisto zmočla. RUMENI FLEKI. Tretjič sem jo dala v pralni stroj na izpiranje, se pravi brez praška, potem pa v sušilca na 40 in je bla suha v pol ure. NI RUMENIH FLEKOV. Zakajkakokaj? Jst sem pogruntala od kje prihajajo moji rumeni fleki. Iz tistih kurč evih starih zarjavelih giter Pogruntala sem pa čisto slučajno. Kje vse sem iskala vzroke... Pa že skor je bla na poti v smeti... Sam mam pa še en beli brezrokavnik, kjer pa rumeni fleki ne grejo ven. Zanj sem pa dala 4 jurje. Tak da za tiste fleke pa nimam recepta kot to da kupim novega, verjetno malo dražjega.
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?