|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ja še kar sem tu
23.11.2005 19:36:55   
mozart
No, da se vam spet malo javim. Pri meni je š vse po starem kar se tiče user posted image user posted image . Ta mesec sem dobila tablete klomifen. Jemala sem jih kar malo s strahom, vendar sem ugotovila da je to vse psihauser posted image -poisledice. Ves mesec sva kar pridno delala na user posted image . Se pa zelo dobro počutim, ker je prvi mesec po 1 letu, ko ne občutim nobenih nosečniških znakov ( namišljenih) pred menstruacijo. Ne boste verjele, do menstruacije je še 10 dni meni pa ni ne slabo, me ne bolijo prsa.......Ja čas je že bil, da se skuliram. Upam, da mi je končno uspelo.

V upanju na Božičkov user posted image user posted image  vas lepo pozdravljam,

mozart
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
24.11.2005 8:27:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mozart)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ja še kar sem tu
24.11.2005 9:15:40   
Monika79
upam, da boš zagledala user posted image user posted image  in boš imela najlepši veseli december user posted image user posted image user posted image  do sedaj

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2005 7:08:17   
mozart
Hvala punce za spodbudne besedeuser posted image . Sem čisto šokirana, da nimam nobenih znakov. Vsake toliko časa preverim prsa  če kaj bolijo in ne boste verjele NIČ, nič slabosti, nič napetosti user posted image .... Ja res noro, ne vem ali je to klomifen ali kajuser posted image ?!

Lep pozdrav in čim več user posted image user posted image , izgleda, da je sedaj odprt lov za user posted image .

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.11.2005 9:34:52   
borovnička
Tud jaz fejst stiskam user posted image . Tega Božička bo treba mal uščipnit, da ne bo pozabil tud letos na nas!

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

baby
cupacups

kateri izdelki so vam najboljsi za otroka

hipp (26%)

mustela (18%)

jonsons (11%)

nivea (35%)

d&m (11%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!