|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Se mi splača?
23.11.2005 12:37:17   
petruskaL
Hej punce....
jst moram vas vprašat za mnenje, od moje M je minilo 3-4 dni, in že vseh 3-4 dni mi je slabo za popenit, joške mam ko balone in sm začela tuhtat a ne bi šla po test...Al je pa možno da razsaja kakšna gripa?
Sej ne bi bla sitna sam kaj ko rada kadim pa kavo pijem in bi raj čimprej vedla, da ne delam kakšne škode brez potrebe...Zdej tko ga it iskat je pa spet mal drago...ne?
Bi ve šle iskat test?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Se mi splača?
23.11.2005 12:50:25   
lex
Jaz sem jo še čakala, ko sem imela take znake, tako da kar idi test kupi, saj imaš take bolj poceni tud.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petruskaL)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2005 13:43:58   
Anonimen
Kako to misliš:   "od moje M je minilo 3-4 dni, ..."?????? Torej si jo imela ali kaj? Saj potem pa ne more test še pokazati, če bi zanosila v teh 3 dneh.

Pa če načrtno delata na user posted image , se boš morala malo vkup vzeti in pustiti čike in kavico. Bljak!!!!user posted image  Potem pa bo tudi dosti denarja za test ostalo, ne?user posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2005 13:44:37   
Anonimen
Saj če imaš gripo, se dojke nič ne povečajo. Vsaj meni ne.

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2005 13:59:19   
Anonimen
Meni tudi ne. To je pa čudno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2005 14:11:19   
ur+sa
v lekarni dobis 2 testa skupaj (mini baby check) k stane nekje okoli 400 SIT. to pa ni toliko denarja..user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2005 14:15:30   
ANA_P
petruška,

M. ti ne pove ali si ali nisi. Idi v lekarno po test in probaj. Izgubiti nimaš kaj! želim pa ti user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2005 14:39:31   
petruskaL
BLACKY - lahko sm zanosila že v prejšnem ciklusu
          - se strinjam, da bi lahko opustila moje odvisnosti
          - dat denar za nekaj kar te razočara je težko (nimam ga preveč, mam pa za normalno žvet, če se je slučajno tak slišalo ko da bi zdej mogla dat zadnji 500 sit za test)
AL BINA, SPLIŠNI - no sej men tud ne zrasejo joški med gripo

Nasplošno se pa opravičujem za svoje vprašanje,...vidm po responsih da sm čist mim usekala ko sem se na vas obrnila po mnenje.
Bom rešila stvar tko kot je prou.

Lep dan želim vsem

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2005 14:48:28   
ANA_P
petruška,
ignoriraj nesramne odgovore. Da ti povem, tudi jaz kadim, pijem kavo.....in kaj.
V vseh drugih temah punce pišejo naj ne pretiravamo s kupovanjem testov, ker bomo preveč denarja zapravile. Zdaj pa takšni nesramni odgovori.
Ne zmeni se zanje in se sama odloči. Jaz podpiram vsako tvojo odločitev.
Drži se!
Pa še enkrat ti želim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
23.11.2005 15:15:20   
Lili2
Petruška ne sekiraj se, malo še počakaj, če le lahko, mene je tudi matralo, pa sem vseeno še nekaj dni počakala, vnes mela krvavitev, potem pa imela vsega dosti in kupila test. In sedaj pričakujemouser posted image .
Tako da upam, da čimprej izveš na čem si. Je pa res najbolj simpl varianta test, kupi najcenejšega, pa se pripravit na obe variante, Ja so pa povečane prsi, oz. napete in boleče definitivno znak, ki sem ga jaz imela. Tako da....pri tebi je možnouser posted image
LP

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.11.2005 15:17:06   
petruskaL
ANA_P
uf...mi je kar odleglo ko si tako lepo napisala....
No pa da povem, po službi se bom u lekarni ustavila, test kupila, saj mi je najbolj pomemno, da v primeru da sem noseča takoj prekinem s kajenjem in pretiranim pitjem kave...Samo zato mi je pomembno vedet čimprej. Če pa nisem si bom pa skuhala zjutraj po testu eno veliko kavo pa pokadila zraven enih 5....user posted image
Kr upam pa vseeno da vidim user posted image ...bom sporočila kaj sm zagledala

Čau

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.11.2005 15:27:43   
ANA_P
Tak' se govori, petruška!!!!user posted image
javi, kako bo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image slončeki z srečo.

Če pa ne bo, pa nič hudega, bo ko bo ( tak si jaz rečem ). Te pa še bom jaz za tebe jutri zjutraj skadila 5...
Držim pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 12
23.11.2005 15:53:01   
stuhica
punce sej nočem bit pametna ampak zadeva naj bi bla taka! test naj bi ti pokazal 14-22 dan po zaostanku oz. po oploditvi.
Da kupiš test ni nič narobe samo spravi si ga in počakaj vsaj en teden preden bi mogla dobit  M Sicer pa na vseh testih ne piše nič drugega kot da ti pokaže nosečnost  po enem dnevu izostalem po M in ne takoj po M!?
Jest vem da sem se že nasankala lani in letos ko sem ga delala pred zaostalo  M  kak teden pa mi ješe vedno  pokazal negativno po izostali M ( se pravi po enem mesecu ) mi je pa pokazal pozitivno !

Sicer odločitev je tvoja, prav tako tudi denar, samo če le lahko zdržiš zdrži še malo in delaj test kasneje!

stuhica

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.11.2005 14:12:19   
petruskaL
danc sm nardila test...zakaj že - aja, brezveze!!! oz. zaman...Počutim se pa prou isto še kot sm se.
Grem zdej na kavo in cigaretuser posted image

Aja stuhica...možno bi blo da sem zanosila v prejšnjem ciklusu, drugač tud jaz vem, da se dela teste po Izostanku M....

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.11.2005 15:01:01   
ANA_P
za emne še enga skadi, ekr sem v službi, pa tukaj ne moremuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
28.11.2005 19:59:22   
Massa26
al bina, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?