|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ko so prijatelji in nogomet na prvem mestu
23.11.2005 10:34:07   
Anonimen
Moj partner se je tako spremenil.

Zadnje čase bi samo žingal s prijatelji; hodil ob večerih na nogomet. Seveda se po nogometu priležejo tri pive. user posted image

Vedno sem zagovarjala mnenje, da vsak mora imeti svoje hobije in kolege.

Ampak moj partner zadnje čase pozablja, da ga doma nekdo nestrpno pričakuje. user posted image user posted image user posted image

A vaš partner tudi raje gre na nogomet kot bi se pa posvetil družini?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ko so prijatelji in nogomet na prvem mestu
23.11.2005 10:36:38   
Anonimen
Ja. No, ne ravno na nogomet, pa kam drugam. Eni so taki. Meni je to čudno in sploh ni normalno oziroma v povezavi s trditvijo, da imaš nekoga rad (ker si posledično pač rad z njim), ampak, saj pravim, eni so taki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2005 10:43:18   
corfu
Ne, moj se zaveda, da  smo sedaj družina in prosti čas preživljamo skupaj, pa še tega je v tem norem tempu zelo malo. Imava pa dneve, ko si privoščiva vsak zase nekaj uric in takrat je varstvo izmenično. Verjamem, da ti ni lahko, mogoče pa je samo v taki fazi in rabi dokazovanje svojega ega v moški družbi, ti ga najbolje poznaš in veš pravi razlog takega početja ali pač ne!?

Upam, da bo tvojega partnerja čim prej srečala pamet in se bo zavedal vrednot, kot je družina. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2005 10:44:42   
muki1
Klinc pa ded. Če je res na nogometu( raje preveri, če se zelo pogosto dogaja) pojdi še ti nekam.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2005 11:43:16   
darjatimci
Moj ni takšen,rad je z familijo,ko si lahko privoščiva greva skupaj ven,ti pa praviš da se je tvoj spremenil,se pravi obstajajo za to vzroki malo analiziraj vse skupaj pa mogoče dobiš odgovor.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2005 11:48:48   
Dejča
Moj se tudi rad dobi s kolegi, pa kakšna rekreacija, a če se mi zdi, da je to prepogosto, ga malo zaštopam, čeprav sem za načelo, da morava imeti tudi vsak svoj čas zase - sva ga vedno imela in ga bova tudi v prihodnje, saj še vedno največ časa preživiva skupaj. Zdaj, ko imava malo pikico doma, pa mami sama ne more hoditi okrog (jo še vedno polno dojim in to na dve uri), pa včasih malo pojamram, če ni doma.
Pogovori se z njim, morda bo pa pomagalo.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2005 11:52:42   
Anonimen
Mene pa zanima, koliko je to "ob večerih"? Ker nekako dvomim, da je to kar vsak večer.

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2005 12:26:25   
tanikaa
drugega ne pomaga kot samo pogovor. povej mu kaj te moti in kaj bi rada da se spremeni. če mu je kaj do tebe se bo že potrudil.

če pa tudi to ne bo pomagalo, pa daj ti hodit po svoje. seveda če nimata otroka. mogoče bo takrat skapiral, kako je to, ko nekoga ni doma.

če pa tudi to ne bo pomagalo, potem pa še enkrat razmisli in preveri, kje dejansko hodi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2005 12:53:04   
daddy
Po mojem to dela izključno zate in iz ljubezni do tebe. Vzdržuje namreč telesno kondicijo, da potem v postelji ne bi prehitro zatajil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.11.2005 14:15:06   
Gina
Zakaj pa beži od doma? Vprašaj ga, saj ti bo povedal najbrž.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.11.2005 15:47:05   
ronja5
user posted image  daddy! user posted image

Sicer se pa kr podpišem pod tistim kar je napisala corfu.

Ljudje smo kot angeli z enim krilom-poletimo lahko samo objeti.
(Oprah)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.11.2005 8:22:34   
Anonimen

Ocitno mu je dolgcajt.. Tudi to se pogosto zgodi...

Ne vem kaj naredit.. ker vaju ne poznam.. niti situacije

(odgovor članu ronja5)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.11.2005 17:48:41   
baguSka
Verjetno mu je vse postalo preveč monotono in si je zaželel spremembe. Mogoče je pač prej pogrešu prjatle in hoče zdej nadoknadt. Eni taki so, kot pravi Splišna, ampak tvoj verjetno ne, če je šele zadnje čase tak. Ja najboljš da vprašaš njega, ker mi lahko le ugibamo. Vzrokov je pač lahko celo morje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.11.2005 17:55:54   
Primoza
 vprašane je

a) pogostost.

b) kaj počne ko ni na nogometu.

Nekaj misli:

če je a) zmerna frekvenca in b) funkcionira, se mi zdi stvar čisto ok.

če je b) visoka freknca in b) domov pride le jest in počivat, čas je za ukrepe.

Potem pa je odvisno od tipa človeka, nekaterim zaleže le "brca v rit" oz. adijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.11.2005 20:04:31   
Anonimen
Podoben primer sem imela sama pred dobrimi 4 leti. Moj bivšiuser posted image je bil tudi takšen. Se družil samo s prijatelji in živel samo za nogomet. NO, jaz nisem dojela da tako ne gre več (bila sem noro zaljubljena), pa mi je dal on konec in sva končala. Hvala muuser posted image user posted image user posted image .

Danes imam čisto drugačnega partnerja, pozornega in ljubečega (včasi hše preveč). Kar ti želim povedati je to, da mu povej da ti to ni všeč in poskusi stvar končati. Zdaj misli na nogomet in tri pive, čez nekaj časa pa bo mislil na nogometno prvenstvo in gajbo piva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Matevž, Jaka ali Aljaž?
mel79

Matevž (23%)

Jaka (37%)

Aljaž (40%)

Število vseh glasov: 341

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!