|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Velik malček - kateri voziček?
22.11.2005 23:21:13   
Stajerka
Vem, da so vozički prastara tema, prebrala sem veliko forumov od tega, katera kolesa so boljša, do tega kateri voziček se na manjše zloži, nikjer pa nisem zasledila, kateri trikolesnik ima "daljše" ležišče oziroma sedišče, da detece ni stlačeno kot sardina oziroma, da ko sedi, mu ne bingljajo noge med kolesi.... Naš malčekuser posted image ima trenutno 75cm in malce čez 10kg, kar se mi zdi, da je kar veliko za 7mesečnika, tako da ga sedaj, ko je zima komaj "stlačim" user posted image  skupaj z bundo in dekico v Peg peregota (venezia).

Je imel kdo podobne težave oziroma ima kdo otročička,ki je tudi med večjimi in mi lahko priporoči primeren tri ali štiri kolesnik s srednjimi ali večjimi kolesi.

Pozdravček.user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil Stajerka -- 22.11.2005 23:23:54 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Velik malček - kateri voziček?
23.11.2005 7:58:31   
mimica
AT4 je tak voziček

(odgovor članu Stajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2005 9:02:41   
lacoste7
Mi imamo Hartanov SKATER s katerim nimamo težav, vanj se lahko še vedno vsede ta starejši, ki meri 101 cm in ima 16 kg, malo ima sicer predolge noge, ampak kar gre. Ta mali, ki je velik 83cm pa ima dovolj prostora tudi v kombinezonu, saj je sedežni del kar udoben.

(odgovor članu mimica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2005 11:45:45   
Naja31
Moj 7,5 mesečnik je nekje takne velikosti kot tvoj.
Mi imamo Runnerja od Haucka in mu je se full prevelik.

(odgovor članu lacoste7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2005 12:12:37   
malika
Jaz imam star model Quinny trikolesnik XL in lagko rečem, da je tudi kar fino dolguser posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2005 20:59:02   
Ezi
Mi imamo Quinnija, star model Freestylerja in naš 21 mesečni, cca. 87 cm velik in več kot 13kg težek čmru še vedno zadovoljno zaspi v njem na sprehodu user posted image

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2005 22:21:45   
Stajerka
Hvala vsem skupaj in čim več mirnih noči.user posted image

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2005 22:40:48   
frutka_
Jaz sem imela PP Culla in je mali imel tudi fajn prostor, ampak se mi niti Venezia ne zdi takoo mala. Je pa tudi moj mali bil pravi "sumo". Zdaj imam Zappa in je zelo prostoren nima pa spremenljivega naklonauser posted image

(odgovor članu Stajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.