|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ISKANJE VARUSKE
22.11.2005 15:45:09   
Anonimen
Glede na to da zivim v tujini in mi babice ne bodo mogle priskociti na pomoc, ko bo to potrebno- bolj malokrat sicer, a vseeno se zgodi, da imas kak opravek kjer otroka ne mores vzet s sabo..
Imate kaksno idejo kako naj najdem dobro varusko, ki ji bom lahko zaupala... Malo me je strah, saj bo to zagotovo tujka in ne vem kako se bo obneslo.

Sem pa razmisljala o kaksnih nasih studentkah, ki se izobrazujejo v tujini. Mislite da bi se kaj naslo? kam pa naj dam oglas oz kje naj se pozanimam? Morda na Slovenski Ambasadi v tem mestu kjer zivim?

Vem, da je malo zakomplicirano, a morda ima katera podobno izkusnjo.
Pa hvala za odgovore ze vnaprej.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ISKANJE VARUSKE
22.11.2005 16:11:37   
Marogica
Tako na pamet je težko pisati, ker ne vem kje si, pa tudi vsaka država ima to po svoje urejeno. Edine variante, ki se jih spomnim, so prijateljice, "baby-sitting"-združenja, ali pa povprašaj znance, kako to oni uredijo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2005 16:36:30   
KMALU
"znanci" ali nimajo otrok, ali pa zivijo v Sloveniji user posted image user posted image ... Zivim v Italiji. Saj vem, da je tezko, saj zato pa upam, da bo tukaj katera, ki je iemla podoben problem in ga uspesno resila. user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2005 18:15:48   
iana
Tudi sama več kot polovico leta preživim in delam v tujini zato te razumem. Babic in prijateljic ni...
No, jaz sem varuško našla; povprašala sem sosede z otroci, pa mamice, ki doma že čuvajo svoje otroke, pa v cerklvi, pa v privat vrtcu sem vprašala če poznajo kakšno vzgojiteljico. In sem jo našla, zelo sem zadovoljna z njo.
Osebno ti priporočam, da poiščeš kakšno domačinko, moji otroci se tako spotoma učijo drugega jezika in kulture. Vem, da bo na začetku težko ker ji ne boš zaupala, ampak se navadiš.

Ne sam jamrat, naredi kaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2005 18:34:53   
KMALU
To da se sproti ucijo jezika, je super, samo ce si nezaupljiva pa probaj kako slovenko najt.
Ali pa iz bivse Jugoslavije. Saj najbrz je kdo.

< Sporočilo je popravil KMALU -- 22.11.2005 18:38:05 >

(odgovor članu iana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2005 18:38:52   
KMALU
IZVIRNO SPOROČILO: KMALU

...

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.11.2005 18:56:21   
2mak
Če imaš možnost, da varuški nudiš tudi streho nad glavo (sobo), jo lahko dobiš iz Slovenije. Nekaterim je to izziv in bi nekaj dni na teden bile varuške, ostalo pa so fraj, se učijo jezika... Verjetno pa je na kakšni spletni strani te države tudi kaj uporabnega najti. Vso srečo!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?