|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CTG - kdaj
22.11.2005 11:39:26   
Anonimen
Lepo pozdravljene vsem user posted image !

Mene pa zanima kdaj vas je vaša g. priklopila na un CTG, kjer poslušajo srček in gibe?
Ali vas je priklopila pred PDP-ju ali po PDP-ju? V katerem tednu?

Pa še nekaj. Kdaj pa te pregleda ginekološko, koliko je že odprt maternični vrat?

Prosim povejte mi. Jaz sem zdaj že v 36 tednu.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: CTG - kdaj
22.11.2005 11:46:34   
Anonimen
mene ginekološko ni nikol pregledala.
na ctg pa mislm da me je dala prvič kak dober teden pred rokom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2005 12:03:13   
mujcek
Prvi ctg v 36t-dvojčka; pregled pa nekje v 30t ali še prej-če se kaj odpiram!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2005 12:05:24   
puri
Meni je začela delati CTG en mesec pred PDP in ga je delala nato vsak teden.
Ginekološko me pa ni nikoli pregledala, mogoče to delajo že čisto na koncu, jaz sem namreč rodila 14 dni prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2005 12:09:26   
SašaR
Odgovarjam ti na drugi del vprašanja. Mene moj G na vsakem pregledu pregleda tudi ginekološko, če je vse OK! Od prvega pregleda dalje, vedno!
Kdaj pa pride CTG na vrsto pa še ne vem.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2005 12:18:36   
Morgaine
Tudi mene je ginekolog vedno ginekološko pregledal, na vsakem pregledu, od začetka naprej. Na prvi CTG pa me je naročil v 37. tednu in od takrat jih imam vsak teden.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.11.2005 12:31:10   
niki#
Pri prvemu nisem bila niti enkrat ginekološko pregledana, samo ultrazvok. Sedaj ko sem drugič noseča pa me je g. pregledala na začetku in rekla, da je to zadnji ginekološki pregled v nosečnosti saj za to ni potrebe (razen če bi bil kakšen poseben problem). CTG pa so mi naredili čisto na koncu ko sem že manj čutla plod, ker se je pripravljal na porod (mislim da 1 teden pred porodom).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.11.2005 12:38:28   
Anonimen
Na CTG me je dala na PDP, ginekološko me je nazadnje pregledala nekje pri 30 tednih. Je rekla, da ne bo bezala tja, kamor ni treba (z drugimi besedami, ni hotela reskirat, da bi mi sprožila porod).

(odgovor članu niki#)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.11.2005 12:40:56   
Anonimen
Ginekološki pregled na vsakem pregledu, CTG na zadnjem pregledu, 2 dni pred PDP. Potem pa v porodnišnici na PDP in potem vsak 4. dan do 10. dne, ko ti sprožijo porod, če je do takrat vse OK. Tako je v MB.

(odgovor članu niki#)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
22.11.2005 12:46:24   
amy26
1.ctg sem imela pri polnih 37 tednih, od takrat sem ga imela vsak teden.
Ginekološko me ni pregledala od nevem kdaj?? 5 mesecev, sem pa včeraj imela spet ctg in končno ginekološki pregled pri 40 5/7.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.11.2005 12:51:42   
mojcadamijan
Prvi CTG naj bi naredili pri 30. tednih, vsakega naslednjega pa na vsakem naslednje pregledu-če ga še nisi imela reci ginekologu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.11.2005 13:11:24   
XXYY
Živjo!

Jaz sem zdaj v 36 tednu nosečnosti, pa mi še ni rekla za CTG. Mam pa v petek kontrolo in bomo videli, kaj mi bo rekla takrat.

(odgovor članu mojcadamijan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.11.2005 14:02:24   
mml
Prvi CTG v 30. tednu, nato ob vsakem pregledu, zadnji vaginalni pregeld nekje v 18. tednu, ko sem imela bolečine v spodnejm delu trebuha...bom videla kaj bo v petek...CTG sigurno, ostalo pa...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.11.2005 14:27:47   
kofetek2010
prvi CTG v 36-tednu, gin.pregled vsakič do 36 tedna, za CTG imam sedaj napotnico za porodnišnico, da mi ni treba hodit vsak teden do mojega G user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?