|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjav madež..........
22.11.2005 9:25:46   
anja 26
Pozdravček vsem,

Sem nova na tem forumu no preseljena, zdaj sem nosečke naredila sem že dva testa v nedeljo in danes in oba sta pokzala lep moder +.

Problemček je v tem, malo me skrbi ker sem danes opazila rjav madež – izsedek na dnevnem vložku. Moja G dela šele popoldan in do takrat je še dolga.

A je mogoče katera imela tudi ta problemček in kaj to pomeni?

Kar se pa tiče nosečniških znakov jih je pri meni prav malo malo ma prav malo slabosti, špikanje občasno in nič drugega.

Res iz srca hvala vsem katere boste odgovorile na moje skrbi.

Lp,

Anja 26user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rjav madež..........
22.11.2005 10:06:21   
Sulfinija
Pozdravljena Anja!!!!

Msilim da ti lahko pomagam še prj pa lep pozdrav in dobrodošla med nami nosečkami.
Sama sem se emno leto zdravila v neplodnosti ambulanti in januarja začetek drugega leta sma čakala na epruveto torej umtna oploditev.Preden sem se dočakala tele pošte njhiove sem kar naravno zabnoisla.
Ker sem imela že cirkuse z temi lažnimi testi kazali so nosečnost bila pa sploh nisem.30.10-1.11 bi morala dobiti svojo 31.nezaželjeno M ker j ni bilo so me na forumu navdušile da sem spet šla po tst in delala sem baby chack in na najino vselje se je pokazala druga črtica z deset minutnim razmakom sem se še delala CB in spet j bil močan + in še veno nisem verjela,da sem res user posted image  to je bilo v petek.Nato sem v ponedeljek spet šla po en CB in + je bnil še močnjši.G dsem pa imela v torek in tkarta bila noseča 5t1dan.Takrat so mi pregledali vodo,kri in uz mi je delala in videla se je le ena mala pika.No ponoven uz sem naročena pihodnjo sredo torej 30.11 v petek tisti teden po pregledu se je tudi meni začel kazati rjavi madeži in mož me je odpeljal na urgenco in v bolnici sem bila na opazovanju 1 teden jemali so mo krui za hormon v kvi in klepo se je zviševal in mirovanje sem imela ter spasmxcs sem dobila.Celi čas v bolnici sem imela rhjave madeže vendar je sprejemni zdravnik rekel da sop ostanki M in ni nuič hudega.V četrtek mi je šel delal uz ker j sumil da naj bi bila noseča izvenmaternično vendar vrečkica jre bila vdno včja vendar plod naj bi se baje pojavil v roku 5 dni ker j bilo vse kalno.No torej sedaj pa pridno jem folno spasmex in komaj čaka da dobim odpustnico in drugo sredo,da grem na UZ in vidimo kaj bo novega.Sedaj se mi je izcedek opomiril le beli tok je bol močan tudi jaz imam dnevne in ni nič hudegga.Pa tudi moja G je rekla naj se ne bojim,ker jevedno več žensk,ki imajo tale nadležni izcedek in je vse ok.
Upam,da sem ti kaj pomagala,če te še kaj zanima se lahko oglasiš na privat in kar vprašaj kar t znima.Torej brez bojazni lčepo k svojoi G in vse lepo vprašaj kaj te zanima.
Pa ne pozbai poročati kako si uštimala,ok?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image 7t2d

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2005 10:31:42   
anja 26
Najlepša hvala mojcauser posted image

Komaj čakam, da bo ura 15.00 da pokličem G. in se dogovorim za naprej (bom poročala).

Želim ti lepo in zdravo user posted image ,

anja

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2005 14:13:50   
pearl
Tudi jaz sem prejšnji četrtke v 6 T opazila rjav izcedek, takoj zjutraj sem šla k svoji G., dala mi je Dabroston in strogo mirovanje izcedek je izginil, v ponedeljek sem šla na UZ in s plodom je vse OK, srček bije in raste. Včeraj zvečer se je spet pojavil r.izcedek, sedaj počasi pojenja in jutri zjutraj grem h G.
Baje je to pri nosečkah kar pogost problem. Vendar pa je vsak  takšen izcedek in krvavitev potrebno vzeti resno, ker lahko pomeni ss.
Vse ki imate takšne težave, poiščite G. da ste lahko pomirjene - nič vas čudno ne gleda, če pa vas, pa ga zamenjate!
Držite se!

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2005 14:22:39   
Naja30
pearl, povej, ali je bil ta tvoj izcedek ful rjav, se pravi se ga je ful videlo? toliko sem ze prebrala o teh izcedkih, da vedno ko grem na wc, si natancno ogledujem hlacke in se mi vcasih kar nekaj dozdeva. kot da je rahlo rjavkasto. user posted image  najbrz sem paranoicna malo prevec.

lp, user posted image

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2005 15:07:50   
pearl
Naja3
Izcedek je bil ful rjav, takšen kot npr. pred user posted image , ko še ni taprave krvavitve.
Če pa imaš svetlejši izcedek, pa mislim, da ni panike. Če te skrbi, kar lepo h G. in mu povej.
V katerem T oz. M pa si?
Prijazen pozdrav! 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2005 15:24:45   
Naja30
sem v 6t. saj vem, da delam paniko brez veze. user posted image  sem na bolniski in ne razmisljam o drugem kot o user posted image .

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.11.2005 15:25:22   
Tina15
Imela rdeče rjav izcedek konec 7t.Šla na urgenco, dobila 1 mesec bolniške in Dabroston. Na naslednjem pregledu vse ok in zdej sem v 15t in kaže da je vse dobro. Lahko je tak izcedek posledica premalo hormona, lahko morebitna izvenmaternična nosečnost, lahko pa je še ostanek M (se še maternica čisti po vgnezditvi). Ti pa svetujem, da greš h G, da preveri stanje.
Vso srečo.
Tina
PDP 26.5.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2005 19:06:26   
Sulfinija
Anja 26 nisi nam javila kako je z tvojim izcedkom?Jaz imam jutri ponoven pregled pri svoji G in upam na vse naj,naj in da je moja pikica lepo zrasla.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image 8t3d

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2005 8:31:16   
anja 26
Pozdravček,

Izcedek je bil samo tisti dan in nič več.
Sem klicala G in me je sestra nadrla, da pa mogoče bo M (po dveh CB pozitivnih- kmal sem ji rekla da je nora) in naj pokličem naslednji dan in pol naslednji dan naj pokličem čez dva dni pa bomo videli in končno dobila datum pregleda 6.12.

Morem se pogovoriti z G, ko bom na pregledu in to sestro vprašat kdaj je diplomirala iz ginekologije ko se dela tako pametna.user posted image

Ko grem na pregled bom v 6t in 3d, kaj se bo na UZ že kaj videlo?

Lepo se imejteuser posted image

Anjauser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.12.2005 8:37:12   
Sulfinija
 Anja!!!!!!

Prosim te drži za mene in za mojo user posted image  pesti,kajti čez dve uri imava pregled pri G,mene še vedno daje tale izcedek.
No pri 5t1d se je videla pri meni le pika v maternici.
Pri 6t je G v bolnici videl GV-vrečko veliko 7mm krat 4,2mm.
Pri 7t4d je moja G videla plodek in utrip srca.
Kaj se bo danes videlo pri 8t4d pa ti sporočim naknadno ok?

Lepo se imej in pazi nase in na svojo user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image 8t4d

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Notranja naravnanost

Jaz sem...

pozitivka (50%)

negativka (3%)

nekaj vmes (47%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!