Anonimen
|
Mi smo pa začeli z mlečno žitno kašico (Alete, gres, milchbrei (se meša z vodo), od 4 meseca dalje - ali pa tisti z babano), pa mu jo ponudim kar ene 5-10 žličk. Pa poje kot, da ne bi jedel že 14 dni Sva pa začela tudi z jabolkom, malo ga naribam pa mu ga dam par žličk. Mlečni obrok imava dopoldne (okoli 11-12ih), najprej malo mlekca, gresek, pa spet mlekec. Popoldne, ko imamo jabolčka, tudi, taprvo malo mlekca, pol jabolček, pa spet mlekca...bom po moje drug teden ali pa čez 14dni že na enem samostojnem obroku (gresek dopoldne). Ne vem, težko je napisat...boš sama vidla, kakšno je zanimanje. Pri nas je recimo dretje samo, če dam DOL slinček, ker pol Gašper ve, da je konc packanja Pa tudi, ko recimo, midva z možem jeva, Gašper skor v krožnik pade...no, meni je to zadosten razlog, da sem začela pa smo se dojili 4.5 mesecov (zdaj se samo 1x na dan in ponoči), pa sem tud poslušala...ja, pa dojit do 6 meseca pa ne vem, kaj še...boš sama vidla, kako in kdaj je najboljš začet. Nekatere so pač prepričane in zagovornice dojenja čimdalj in še dlje. Sama pa mislim, da vzgajamo človečke...in človečki jemo hrano in ne samo mleko pa še tole: ko bo moj otrok imel zobke, ko bo sam sedel...hmmm, takrat si želim, da edina roka, ki bo segla pod mojo majico, da bo moževa Moje skromno mnenje (dons sem mal sitna )
|