|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Meso
21.11.2005 21:09:25   
Anonimen
kako pripravit meso za 6mesečnega otroka?user posted image

Probala sva že vso sadje, skoraj vso zelenjavo, zdaj bi pa jo rada še obogatila...pliisss povejte kako in si čim!

Vsak receptek bo dobrodošel!user posted image user posted image

Lp, nina
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Meso
22.11.2005 0:02:50   
Suzi*
Skuhaš ga skupaj z različno zelenjavo v juhici in zmiksaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2005 10:45:17   
Špacka

Začela tako, kot je napisala Suzi.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2005 21:48:53   
@
Jaz tudi skuham zelenjavno-kurjo juhico za naju z atijem in ko je mesek kuhan, ga vzamem ven in juho solim in začinim (včasih za žabija uporabim tudi neslano zelenjavo). Prvič sem mesek zmiksala, pa mi ni všeč, ker pride tak mokasto, zato ga zdaj ful ful na malo narežem, skoraj scefram. Konec koncev se tak mora navaditi, da ni vse zmiksano. Pa je njami....
Moja friendica pa ga celo skuha več in da posamezne koščke zmrzniti na pladnju, potem pa jih zmeče v vrečko in po potrebi jemlje ven, odtali in zmiksa.
Mi imamo premali zmrzovalnik in pač zaenkrat dvakrat na teden z atijem jeva juhico... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2005 14:07:29   
Katrin
Priporočljivo meso: mlada perutnina (piščanec, puran), kozliček in zajček

Kot so že zapisale punce: skuhaš in zmiksač, nič posebnega

lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu @)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2005 1:04:39   
KODA
Jaz sem ga skuhala v juhici in zmiksala.Ko pa je bil malo večji in je že sam malo jedel,sem mu pa na zelo drobne koščke sesekljala.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.