|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšno srečo imam jaz...
21.11.2005 15:55:01   
Anonimen
Po porodu, ki je potekal brez vsakih analgetikov, po šivanju brez analgetikov, še zdaj to.

2 šiva po epiziotomiji sta se mi pretrgala. G. pravi, da ne ve če bodo lahko ponovno šivali, ker je že 10 dni od poroda. Me bo pa pozno popoldne pregledal.
Čisto sem obupana. Pa mi ja ne bodo pustili tako velike lukneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Še vedno boli kot satan.

A ima katera izkušnje s tem? Me kar panika grabi, kaj mi bo G. povedal oz.kaj bodo spet počeli z mano.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšno srečo imam jaz...
21.11.2005 16:35:22   
tina_klementina
URSKA, si prepričana, da sta se šiva res pretrgala? Mene je enako skrbelo, šivi so šli narazen, rana je zevala, iz nje se je cedila rjavo rumena tekočina. Ko pa je pogledala g. je rekla, da je normalno, da šivi po toliko časa spustijo, in da je to čisto normalno celjenje take rane.
Upam, da bo tudi s tabo vse v redu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2005 17:27:52   
BibaJ
Pri meni je bilo enako! Vsak dan sem si vsaj 3x na dan čistila z alkoholom in kamilicami, potem pa še nasprejala z Byvacinom. Po treh tednih je bilo celo. Upam, da bo pri tebi prej!

(odgovor članu tina_klementina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2005 19:43:35   
Anonimen
Ja, g. pravi, da sta šla 2 šiva. naknadno šivanje ne pride v poštev, ker je rana stara že 11 dni. Pravi da bi se naj  v 6t. zacelilo. Upam.user posted image

(odgovor članu BibaJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2005 21:09:24   
Anonimen
Evo, jaz sem to dala skozi. Bila sem tako živčna, da bom morala nazaj na šivanje, da tista dva dni do prihoda patronažne, nisem jedla nič. Zgodilo se je 9 dni po porodu, 11. dan me je pogledala in rekla enako. Na šivanje ne bo potrebno, rana se bo zacelila. In se je. Vendar mi je moral mož 3x na dan posipavati rano s praškom Byvacin in je ful pomagalo. Poskusi. Bolelo pa je še vsaj mesec dni. Zdaj pa je že vse v redu - 10 mesecev po poroduuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2005 16:37:33   
Anonimen
Jaz pa sem opazla po mesecu in pol, da imam en košček ne zašit! Kot bi se mi odtrgalo. To sem ugotovila po prvem pregledu, pa G mi tud ni rekla da je kaj narobe, zdaj pa imam kot bi mi nekaj viselo iz nožnice. Full mi je zoprno. Še spolne odnose me je imet strah. Občutek imam kot da mi bo vse skupaj poknilo. Nevem ali naj grem nazaj k G ali ni to ničuser posted image ?!

user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kaj oblečete otroku (2 leti) pod kombinezon?
Evica22

Kaj oblečete otroku (2 leti) pod kombinezon?

hlačne nogavice (50%)

trenirko (14%)

hlačne nogavice + trenirko (36%)

Število vseh glasov: 151

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!