Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšno srečo imam jaz... 21.11.2005 16:35:22
|
|
|
|
tina_klementina
|
URSKA, si prepričana, da sta se šiva res pretrgala? Mene je enako skrbelo, šivi so šli narazen, rana je zevala, iz nje se je cedila rjavo rumena tekočina. Ko pa je pogledala g. je rekla, da je normalno, da šivi po toliko časa spustijo, in da je to čisto normalno celjenje take rane. Upam, da bo tudi s tabo vse v redu.
|
|
|
|
RE: Kakšno srečo imam jaz... 21.11.2005 17:27:52
|
|
|
|
BibaJ
|
Pri meni je bilo enako! Vsak dan sem si vsaj 3x na dan čistila z alkoholom in kamilicami, potem pa še nasprejala z Byvacinom. Po treh tednih je bilo celo. Upam, da bo pri tebi prej!
|
|
|
|
RE: Kakšno srečo imam jaz... 21.11.2005 19:43:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, g. pravi, da sta šla 2 šiva. naknadno šivanje ne pride v poštev, ker je rana stara že 11 dni. Pravi da bi se naj v 6t. zacelilo. Upam.
|
|
|
|
RE: Kakšno srečo imam jaz... 21.11.2005 21:09:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, jaz sem to dala skozi. Bila sem tako živčna, da bom morala nazaj na šivanje, da tista dva dni do prihoda patronažne, nisem jedla nič. Zgodilo se je 9 dni po porodu, 11. dan me je pogledala in rekla enako. Na šivanje ne bo potrebno, rana se bo zacelila. In se je. Vendar mi je moral mož 3x na dan posipavati rano s praškom Byvacin in je ful pomagalo. Poskusi. Bolelo pa je še vsaj mesec dni. Zdaj pa je že vse v redu - 10 mesecev po porodu .
|
|
|
| Stran: [1] |
Kaj oblečete otroku (2 leti) pod kombinezon?Evica22Kaj oblečete otroku (2 leti) pod kombinezon?hlačne nogavice (
50%)
trenirko (
14%)
hlačne nogavice + trenirko (
36%)
Število vseh glasov: 151Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!