Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pozdravljene zombijevke 21.11.2005 14:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe...kaj nej rečem
|
|
|
|
RE: Pozdravljene zombijevke 21.11.2005 14:36:41
|
|
|
|
viv_
|
Mogoče je pa preveč lačen, če ga zvečer samo dojiš pri 7 mesecih. Probaj mu dat kaj bolj konkretnega (če seveda še nisi).
|
|
|
|
RE: Pozdravljene zombijevke 21.11.2005 14:45:12
|
|
|
|
sminc
|
Dobi konkreten obrok kašice pred spanjem, po želji še seveda zizek. Če bi bil lačen ne bi zaspal po 3 minutkah. Sam cuclja me, živa duda sem mu.
|
|
|
|
RE: Pozdravljene zombijevke 21.11.2005 14:52:36
|
|
|
|
Anonimen
|
a dude pa noče? pa dej mu jo probi uturit..men je sicer tamala visela tko na joški non stop še prej..mlajša..ni hotla dude, pol sem ji jo pa kr poturila pa vzrajala en cajt pa jo je pol sprejela. zdej ma pa dudo pa še flašo hoče :P še dobr da ne dojim k bi se mi zmešal!
|
|
|
|
RE: Pozdravljene zombijevke 21.11.2005 14:56:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro vas je vzgojil.
|
|
|
|
RE: Pozdravljene zombijevke 21.11.2005 16:14:00
|
|
|
|
tiktak
|
O čau, še ena zoombijevka se javlja. No, pri nas je tako, da smo prej spali (1-2x na noč sem jo podojila), zdaj pa se že ene 14 dni zbujamo po 3-5x. Včasih pomaga duda, drugače pa joška. Jaz sem jo parkrat že pustila jokat, včasih do konca, dostikrat pa se mi je zasmilila in sem jo vzela k sebi in jo podojila. Ampak mislim, da s tem narediš več škode kot koristi. Ali jo takoj podojiš ali pa jo pustiš jokat do konca. Ker slednjega ne zmorem oz. pri tem nisem dosledna, jo rajši podojim in je mir. . No, jaz sem zdaj v fazi zbiranja vztrajnost in volje, da jo naučim, da se ponoči spi. .Po eni strani vem, da bi bilo bolje, da se tega čimprej losam in bomo vsi lepo spali, ampak po drugi strani pa vem, da nimam še tega nespanja poln kufer in nisem (še ne ) bolj trmasta kot naša mala. Vidim, da sem zafilozofirala , pozdravček !
|
|
|
|
RE: Pozdravljene zombijevke 21.11.2005 16:27:52
|
|
|
|
sminc
|
Dude nobene ne potegne. Sva probala od Aventa, Chiccota,Multimam... Po vsaki skoraj bruhne. Tudi flaške samo žveči, pije pa samo iz kozarca od 2 mesca dalje.
|
|
RE: Pozdravljene zombijevke 21.11.2005 16:37:33
|
|
|
|
eva1
|
Pa še jaz ... prvo noč nedojenja ok...druga noč prespal celo no...pol pa spet ... Sedaj ima neke fore in se kr naprej zbuja...tam nekje ob 2h ponoč pol pa zaspi do jutra(al pa tut ne) ...no samo prej je pa , kr naprej bujenje, dretje...katastrofa!!! pol bi se pa cartu, pa jošku, pol se naje(oz. napije) pol pa se še dojit več noče pa samo , pa odletava..pa sam da ga cartaš, pa guncaš, pa gleda vmes, kot da bi bila ura 3 popoldne...mislim ...za popizdt...ne vem, kaj naj...
|
|
|
|
RE: Pozdravljene zombijevke 21.11.2005 20:56:17
|
|
|
|
Anonimen
|
No, saj sem vedela, da se mora nekje skrivati slaba stran dojenja. Mi takih težav ne poznamo. Evo, se že več ne sekiram, da nisem dojila. Upam, da kmalu mine. Kot pa sem že enkrat rekla, mamica postane otročku duda in ne več mamica, poznam kar nekaj primerov, ko je ati zakon, mami pa pride v poštev samo, kadar rabi zizo.
|
|
|
|
RE: Pozdravljene zombijevke 21.11.2005 21:20:13
|
|
|
|
Jančika_
|
No, jaz sem dojila, pa ni bilo takih problemov. Pri štirih mesecih in pol smo ponoči ukinili joško in je bil mir. Ja, nekaj vztrajnosti je bilo potrebne (ampak že naslednjo noč se je zbudil samo enkrat!). 14 dni kasneje sva se z možem poleg tega še izselila iz spalnice. Od takrat je minilo skoraj eno leto in mali še vedno lepo spi (razen, ko je bolan, a to je drugo).
|
|
|
|
RE: Pozdravljene zombijevke 22.11.2005 12:58:12
|
|
|
|
rainbow
|
Halo halo! Sminc, kaj mu mogoče rastejo zobki?? Ker mi smo tudi imeli bujenje na uro en čas, pa je že peti zob ven prišel, zdaj pa že dve noči bujenje "samo" dva-trikrat, tak da je že malo bolje. Vete kaj, jaz sem se že skorja sprijaznila s tem; sicer še vztrajam, poskušam z dudo, ampak jezim se pa več ne, ker to samo meni škodi; poleg tega naša žaba najlepše spi pri nama v postelji ; morda pa ji lega postelje ne ustreza, kaj vem?? Sicer bi jo lahko dala spat k sestrici v sobo, ampak potem bosta že dve budni, to pa si sploh ne znam predstavljat. Ne vem, pri prvi sem bila zelo striktna, samo se ni tako pogosto zbujala, pa še dojena ni bila in je v tem času že konkretno jedla; No, whatever, bamo pa spusili vse variante, zalivanje, dojenje, spanje, nespanje... pa bom potem bolj pametna za nasvete delit lp
|
|
|
|
RE: Pozdravljene zombijevke 22.11.2005 15:18:53
|
|
|
|
eva1
|
Blacky-jaz bom svojemu otroku vedno mamica in nikoli duda, čeprav se carta pri meni...pa ni lepšega občutka, kot to, da se otrok prklop in imamo oba svojih 5 minut...tiste ki ne dojite, pa itak ne veste kašni dobr filing je to! Mi smo pa danes spet pridno spali , od 20h-6h.jaz ne vem, zakaj je tako..enkrat spi celo noč, drugo ne-kdo bi vedu
|
|
|
|
RE: Pozdravljene zombijevke 27.11.2005 23:04:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Eva1, za tako "tople sočutne" besede. Res smo ti hvaležne vse mamice, ki nismo mogle dojiti (kar po tvojih besedah ni mogoče, ker ti si najbolj pametna in vse veš o dojenju) in smo prejokale dneve in noči, padle v depresijo in smo potrebovale več mesecev, da smo počasi začele dojemati, da bodo naši otroci ravno tako zrasli in preživeli kot tisti, ki se dojijo. Ti pa, vsemogočna mamica, upam, da ne boš nikoli šla skozi kaj takega. Ah, kaj pa govorim, seveda ne boš, saj tebi se to že ne more zgoditi, ne? Me se pač nismo dovolj trudile, a ne?
|
|
|
|
RE: Pozdravljene zombijevke 28.11.2005 9:24:39
|
|
|
|
Anonimen
|
no bleki js sem pa dojila in ne vem kako dobr filing je to ko se mi mulc prklop? ne vem kaj je na tem dobrga da se pretvarjam da sem flaška oz duda? za drugačne užitke mam pa desca ne otroka! men se take izjave zdijo kretenske pr ns je pomagalo k boljšemu spanju to da sva ji prestavla pojstlo!
|
|
|
|
RE: Pozdravljene zombijevke 28.11.2005 9:47:32
|
|
|
|
eva1
|
Blacky...nism hotla nobenga užalit, sam me ja razpizdila izjava, da sem jaz svojemu otroku duda in ne mamica in da pridem v poštev samo kadar se hoče dojit...mislm, to tut ni blo lepo lih od tebe, da vedno kašne tašne vn mečeš, kadar se govori o dojenju(že par debat je v tem teklo)! Sicer pa ne vem s čim sem te tok užalila Je pa res da dvomim da tok žensk ne more dojit, kot jih ne...pač moje mnjenje, vsak ima svojega-pa nikoli nisem rekla, da se meni to ne more zgodit-kajti živemu človeku se vse zgodi...bojo pa vsi otroci zrasli, ne dojeni in dojeni, pa noben ne po bolj ali manj pameten in kaj vem še vse-to pa vedno poudarjam! Meni je dojenje v užitek...govorim užitku ko se mali prklop name s temi malimi ustnicami in se mi zdi noro dobro...drugi užitek je z mojim , pa uživam tut ko mi paše pa jo z užitkom pojem...pač več vrst užitkov... No sorry, te nism hotla užalit...niti tebe ne dobene druge k ne doji!
|
|
|
|
RE: Pozdravljene zombijevke 29.11.2005 21:45:54
|
|
|
|
giga
|
Punce, se vključujem v klub neprespanih. Ob sedmih moj mali pingvin pade dol in spi do 11, pol se dojiva, pa nost ga je treba, k ga dam v postelco se spet dere in tko je do 6 zjutri: torej dojenje, nošenje, dojenje...Dojke imam že krvavo zatrgane - zato danes nisem nič dojila, musklfibr mam v hrbtu in rokah - ne morem ga pustit se dret, ker je čist rdeč u glavo, in bi se najbrž kr dru celo noč. To se mi zdej dogaja zakne dva mesca, prej je spal k bubica. A ma kdo idejo kaj narest, da bo dete spalo vsaj pol noči?
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?