Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nenadna rast pri 3 tednih/3 mesecih 21.11.2005 12:04:38
|
|
|
|
fricka
|
Drži. Imajo obdobja, ko so kot mali volkci.
|
|
|
|
RE: Nenadna rast pri 3 tednih/3 mesecih 21.11.2005 12:05:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ja drži, pa še kdaj umes tut :) pa kasnej tut še :)
|
|
|
|
RE: Nenadna rast pri 3 tednih/3 mesecih 21.11.2005 14:08:57
|
|
|
|
tincci
|
Joj, kot termit mali je
|
|
|
|
RE: Nenadna rast pri 3 tednih/3 mesecih 21.11.2005 14:15:19
|
|
|
|
Sofi
|
Za tri tedne se ne spomnim, je pa bilo tam nekje, pri treh mesecih pa definitivno drži. In se sprašujem, če bi mu morala mogoče tudi dodajati, ker sva iz 4-5 ur med obroki prispela na cca. 3 urah, vsaj ponoči je bp. LP
|
|
|
|
RE: Nenadna rast pri 3 tednih/3 mesecih 21.11.2005 14:43:05
|
|
|
|
tincci
|
Midve sva prišli iz 3 ur med obroki na 2! Je pa res, da se je rodila že 4 kg težka, tako da ima že od začetka malo večje zahteve! Baje dodajanje do 6. tedna ni dobro, ker se potem moje mleko ne tvori kot bi se moralo. Saj če več vleče, bo več mleka slej ko prej, a ne? Punce, moram pa priznati, da je tole dojenje včasih prav izčrpujoče! Posebej zjutraj se zbudim čisto izmozgana, ko ima ponoči tak apetit!
|
|
|
|
RE: Nenadna rast pri 3 tednih/3 mesecih 21.11.2005 22:01:27
|
|
|
|
sky
|
Midve sva imele pri okoli treh tednih tudi imele konkreten poskok, tako da sem ji morala občasno dodajati. Potem se je stvar ponovila pri manj kot treh mesecih, kjer sva se začeli dojiti na 1 uro (naj povem, da nikoli nisva imeli dojenja na 3 ure, temveč vedno na manj), dodatka oz. flaške pa takrat ni hotela. Sedaj (pri 4,5 mesecih) je stanje malo boljše, saj se spet dojiva na 2 uri. Imava pa druge probleme ...LP,Saša
|
|
RE: Nenadna rast pri 3 tednih/3 mesecih 21.11.2005 23:08:56
|
|
|
|
Kety
|
Ja, se mi zdi, da smo tudi mi sredi tega preskoka...Mali je bil v soboto star 3 mesece in od včeraj je na eno uro na joški. Ne vsako uro ampak namesto 5-6 obrokov sva jih imela že 9. Običajno je jedel na 3 ure. Ampak redi se pa ne preveč, se mi zdi, da gre samo v višino, ker kg kar stojijo. Saj verjetno se itak ne pozan takoj!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?