|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Morfologija in spol
21.11.2005 7:47:02   
Anonimen
LP!

Čez dva dni imam morfologijo in z mano gre tudi partner.
Glede na to, da je v 22tuser posted image  že precej velik, me zanima, ali je možno, da sama vidiva spol najinegauser posted image ?

Midva namreč ne želiva vedet, tudi G bom strogo naročila,naj ji kaj ne uide, bojim pa se, da ne bi to že sama videlauser posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Morfologija in spol
21.11.2005 7:49:07   
niki#
razen če si študirala ginekologijo in ultrazvok ...drugače ni šans...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2005 8:05:30   
Tiamo
kot je napisala niki, meni je moj G pol ure razlagal in kazal sliko, da bo punčka, jaz pa nisem videla nič, samo en zmazek. Pa je bila potem res punčka....user posted image

(odgovor članu niki#)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2005 8:07:45   
Anonimen
ja če si znaš dobr razlčagat uz pol lahko, drgač pa js ne vidm nč :)

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2005 10:30:20   
KMALU
naj ne bi videla.. a ce je fantek potem se lahko zgodi, da uganeta, saj je lahko tako obrnjen in v takem polozaju, da se ne da zgresiti.
Jaz sem ze v 16 tednu videla, da mu nekaj binglja tam user posted image  in ko je G rekel, da bo fantek, sem si mislila- ja, saj vidim.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2005 11:57:19   
anajmad
Nam se ni videlo.Bila sem kar mal presenečane,ker v obeh mojih nosečnostih se je lepo videlo.Mali pokec si je nabil popkovnico med noge,od užaljenosti,ker smo ga motili,se je obrnil stran.Moja hči je bila ful razočarna,ker ni izvedela,kaj bo cartala čez 4 mesece.Večinoma se vidi,včasih pa tudi ne.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2005 12:03:25   
niki#
včasih si lahko tudi misliš da vidiš....jaz resnično dvomim....razen v primerih kot sem jih opisala...

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2005 12:10:22   
kofetek2010
če greš na morfologijo na 3D UZ se vidi, ne morš zgrešit user posted image

pa na tanavadnem, če veš kje in kaj naj gledaš, se tud da razbrat user posted image

(odgovor članu niki#)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2005 12:44:09   
niki#
jana razen če si že trikrat rodila in si imela že inštrukcije...

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.11.2005 13:09:34   
žabica28
Hoj, punce,

Ravno danes je za nami morfologija in takoj, ko je G rekla, no tukaj je pa spolovilo, je moj dragi takoj videl, da bo to najin fantek. To je vse, kar lahko povem. Šibam stran, da ne bo kdo videl, kaj pišem, ker sva se odločila, da bo to podatek le za naju do rojstva.

Lep dan vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.11.2005 15:10:35   
tinkatonka
Spol se pri morfologiji že vidi, če seveda user posted image  ne skriva kaj ima med nogami. Tudi midva nisva želela izvedeti katerega spola je najin otročiček, zato sem ji takoj ko sem prišla v ordinacijo to tudi povedala.

Ne verjamem pa da boš sama videla spol, saj ponavadi vidiš točno tisto kar tig G.reče, kaj veš je pa že bolj plod domišljije. Razen seveda če nisi iz stroke.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.11.2005 15:16:48   
marty5
No, ko sem jaz imela morfologijo, je G rekel - "No, to je pa spolovilo" in prav kazal, povedal pa nič. Očitno je čakal, da sama pogruntam, kaj naj bi bilo....ker ko sem vprašala, mi je odgovoril, da je še prezgodaj za določit, da se bomo o tem pogovarjali v 7. mesecu user posted image . Ok, sem rekla....Kasneje smo pa šli na 3D Uz, kjer je G govoril nekaj o tem, da je najbrž user posted image .

Tako, da če je res user posted image  jaz na morfologiji očitno nisem vedla, kako naj bi lulček zgledal user posted image . Pa sem res mislila, da dokaj obvladam UZ....

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.11.2005 16:04:09   
kati*
a - midva sva videla, še preden je G povedala . je bilo zelo očitno - pri nas se je pa zelo dobro videlo, da bo fantek (je pa pomembno, kako je takrat obrnjen) ... in vsi ki so gledali videokaseto, so videli

lp, K

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.11.2005 16:05:35   
kati*
aja - pa noben ni iz stroke!

lp, K

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.11.2005 7:36:00   
niki#
potem pa vama svetujem, da gresta študirat saj sta resnično nadarjena. Ginekologi to študirajo tudi po štiri leta in več pa se še vedno kdaj zmotijo! tako da ....

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.11.2005 8:14:51   
Marogica
Jaz sem rodila 2x, pa bi po moje lahko 10x in nisem videla ničear, razen srćka, ker je pač utripal. Šele, ko je G "orisal" in lokaliziral določen organ in ga 3x obkrožil ter mi podrobno razložil, sem (recimo) videla.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu niki#)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?