|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako uspavate svoje dojencke?
21.11.2005 22:41:04   
Pia67
Prebrala sem tudi tvojo temo spodaj. Ne vem, morda se motim, mislim, da je štos v tem, da noče ostat sama in da bi bila skoz ob tebi, Jaz imam podobne probleme, ker sva z Nino sami in je, če se ne zamoti z obešenimi predmeti, priklopljena name. Čez dan bi takoj zaspala stisnjena obme (če se skupaj uleževa ali pa jo imam v kenguruju). Če tega ne doseže, ne spi,razen v vozičku na sprehodu, pa še to na obroke.
Zadevo rešujem s tem, da ji s pleničko, ki diši po meni in mleku(ko jo dojim, je plenička poleg), pokrijem tretje oko (čakra med obema očesoma), pleničko rahlo tiščim, ona je v ležalniku in jo ritmično zibam. Za ozadje je glasba. Ne rata vedno, ne smem zamuditi momenta, ko se začne grabiti za ušesek ali pa mane oko.
Kot sama vidiš ni univerzalnega recepta, morda pa sem ti bila v pomoč.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kako uspavate svoje dojencke?
22.11.2005 9:53:14   
ninocka
Kaj pa ce jo probas pokrit s plenicko cez glavo? Vem, da se slis malo kruto, ampak od kolegice mala je zaspala cez dan samo, ce ji je dala plenico cez glavo, drugac je pa gledala ko sovica user posted image .
Jst sem eno obdobje mojga dala v najino pojstlo, se ulegla zraven, tko da je bil cist k men stisnjen, glavo je mel pod mojo brado in z eno roko sem ga objela. Ker sem dihala vanga mu je ratal toplo in je kmal zaspal (jst pa tud user posted image ) in je pol spal tko tud do 3 ure.

Ves kaj, mogoce je pa Ema tak dojencek, ki ne rabi ne vem kok spanja. Sej tud moj ne spi cele dneve (ampak tam do max 4 ur na dan, pa se to ponavadi ce gremo kam na sprehod al se pa pelje v avtu in pol zaspi). Jst sem se nehala sekirat kok spi in se ga niti ne trudim uspavat. Sej sam ve al mu pase al pa ne, bran mu ne noben user posted image



_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kako uspavate svoje dojencke?
22.11.2005 10:02:02   
Bela
zvečer pred spanjem samo ob dojenju, popoldan mogoče v vozočku.

_____________________________

** Življenje je prekratko, da bi bilo malenkostno **

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kako uspavate svoje dojencke?
22.11.2005 10:35:26   
Anja**
Moj recept:

se podojiva + furanje v vozicku po stanovanju + PAZI!!! dudo mu namocim v  vodo (ker mu gre suha duda na bruhanje) = spanje (po potrebi ponovim vajo user posted image  )

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kako uspavate svoje dojencke?
22.11.2005 11:17:56   
Anonimen
Pri nas ne gre drugače (zadnji teden), kot, da Gašperja položim v voziček in se voziva gor pa dol po dnevni sobi (kadar ne greva ven). Za popoldansko spanje pa hop v taveliko posteljo, oba skupaj. Mal se pogovarja s posteljnino, mene gleda, boža po nosu, pa takoj zaspi.
Zvečer pa po hranjenju, lupčka, pesmico, ninico k obrazku, pa adijo mami gre gledat dnevnik user posted image  Gašper pa zaspi v roku 5-10 minut user posted image

Probaj z vozičkom user posted image

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kako uspavate svoje dojencke?
22.11.2005 14:21:08   
Ajnaa
pri na že 9 mesecev zaspi izključno na zizi. Imela sem CR, pa že v porodnišnici ni hotela spati v posteljici. Ne deluje CD, moje petje, zibanje, nošenje, NIČ. Včasih, ko je zelo zaspana zaspi v avtu med vožnjo, pa do 6. meseca v vozičku, sedaj tudi am ne več. Torej le jaz. Dude in flaške ne pozna. Me skrbi kako bo, ko bom šla v službo. Za povrhu vsega se takoj prebudi, če jo hočem prestaviti v njeno posteljico, tako da v njej spi samo njena ninika - oz. sem upala, da bo to postala, pa ni. Mala pa pančka pri nama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Kako uspavate svoje dojencke?
22.11.2005 15:57:26   
tina104
Zvečer zaspi ponavadi pri dojenju - v moji postelji in ga tu tudi pustim, ker drugače je treba postopek ponavljat vsake pol ure user posted image , če še ne zaspi, ko se do sitega naje, ponavadi pomaga, da mu dam pred ustnice pleničko. To pleničko potem sesa in to ga uspava, ta plenička potem ostane pred njegovimi ustnicami ves čas spanja, ker le tako spi več kot dve uri skupaj (uspelo nam je že celo 5, no ponavadi pa 3 ali 4). Če ga to ne uspava, pa pomaga nošenje na rokah (hoja po stanovanju, kako zibanje, včasih tudi delanje počepov z njim v naročjuuser posted image ).

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Ajnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




Otroška trgovina na internetu 2.del
nada56

Kaj najraje bi kupovali preko interneta?

otroška obutev (6%)

otroška oblačila (22%)

otroška oblačila in obutev (6%)

otroška športna oprema (29%)

vse troje in igrače (37%)


Število vseh glasov: 140

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!