|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SVETLO-RJAV IZCEDEK?
20.11.2005 20:17:52   
Anonimen
Ta huda panika se je že malo pomirila, ker sem že prebrala par stvari na to temo, pa vendar me zanima ali je imela katera podobne težave? Sem komaj v petem tednu in včeraj sem opazila zelo svetel rjavkast izcedek čez dan, potem nič in danes čez dan spet, vendar še šibkejši. Sem kaj zamudila ali lahko mojo G jutri pokličem? Sicer imam v četrtek ponovni pregled. Krčev nisem imela, je pa že skos prisotno tako čudno tiščanje in napet trebuh. Baje so ti izcedki pogosti takrat, ko naj bi bila M in res naj bi jo sedaj imela. Moram res skos počivat? Pišuka, kdo bo pa po bajti kaj zrihtal? Kaj so vam predpisali G? Dabroston in bolniško ali pretiravam?
Razpišite se malo, punce! Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SVETLO-RJAV IZCEDEK?
20.11.2005 20:33:31   
Naja30
jaz sem se sprasevala na to temo. namrec ves cas cutim nekaj mokrega tam vspodaj in vceraj sem  mi je zdel izcedek cisto rahlo rjavkaste barve, drugace pa je prozoren. in seveda me je malo postalo strah. vec  ko sem prebrala o tem, bolj mi je jasno, da so taki izcedki v nosecnosti pogosti in celo ves cas prisotni. ceprav ne RJAV! po moje pa gre pri nama prav za to, kar si ti rekla. tudi jaz bi morala imeti sedaj M. kaj pravis? ali sem ze zmesana a ne?
prav noro sem ze vzljubila svojo pikico in kar naprej me strah. pa ne bi smela toliko razmisljat skoz o tem. kaj pa nase mame, ki sploh niso imele pol toliko pojma ali pa interneta in vsega boga kot imamo me, pa so vseeno lepo donosile in rodile.

kdaj pa te G naroci za pregled? jaz bom jutri klicala in povedala, da sem user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2005 20:47:34   
Anonimen
Jaz sem imela prejšnji teden slučajno tudo redni pregled po 2 letih, pa sem še povedala da sem user posted image in potem sva delale UZ, pa še nisva našle pikice, zato me je naročila čez 1 teden. Jutri jo pokličem glede izcedka.
Mislim pa, da naročajo  okoli 8. tedna - najbolj idealno, razen seveda ob zapletih pa prej oz. kar priletiš.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2005 6:31:25   
anajmad
Jst sem imela skoraj dva meseca takšen izcedek.Enkrat je bil bolj svetel,drugič bolj temen.Zraven so še spremljali rahli krči.Šla sem v bolnišnico,ampak tudi zaradi tega ker sem 2x prezgodaj rodila(enkrat v 35.tednu in enkrat v 24.tednu).Dali mi niso nič.Preležala sem tri dni v bolnici in skoraj še ves mesec doma.Potem tam nekje v 11.tednu se mi je vse skupaj umirilo.Meni so razložili,da to delajo hormoni.Sedaj zaenkrat je vse b.p.(trkam).Omeni to g.,toda dvomim,da ti bo kej dala,mogoče dabrostron.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?