Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božično-novoletne voščilnice 20.11.2005 17:21:50
|
|
|
|
Moyca_
|
100 ja komu pa jih pošiljaš-vsem sošolkam bivšim iz osnovne in srednje- uh- pa še ni 100
|
|
RE: Božično-novoletne voščilnice 20.11.2005 17:39:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pošljemo navadne pač sorodnikom (lani kupljene, eno leto smo jih sami nardili al celo dve ... se ne spomnim), jaz pa potem se svojim prijateljem (RR, vzgojiteljice, ... ) doma izdelane. Potem pa seveda po mejlu (obdelana slikca - lani smo bile me tri bozicke - sme nam narisala kape in ostalo - nekatere RRjevke ste tut dobile, ce se ne motim), potem pa se po smsjih za NL - ce mi kdo poslje, posljem nazaj + parim itak :) Letos bodo cestitke z Luno .. posljemo jih pa cca 20-30 + mojih 10 ...
|
|
|
|
RE: Božično-novoletne voščilnice 20.11.2005 18:21:06
|
|
|
|
Moyca_
|
Blacky jaz bom tudi mala dva poslikala. Kako boš ti izvedlla to?
|
|
RE: Božično-novoletne voščilnice 20.11.2005 19:49:24
|
|
|
|
tejčica
|
Tudi mi nismo pristaši elektronskih voščilnic in prisegamo na klasiko. Vsako leto jih pošljemo okrog 40. Vedno jih napišem sama.
|
|
|
|
RE: Božično-novoletne voščilnice 20.11.2005 20:03:36
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: polona2 Vedno pošljem voščilnice, nikoli sms-a, če meni kdo pošlje sms kot voščilo, me ne gane niti malo, zdi se mi neosebno in hladno, ne hvala... Se podpišem pod Poljono2 !!! Aja cca. 20 al pa mal več?! Kerensa, kej jih pa najdeš 100, majke ti ??
|
|
RE: Božično-novoletne voščilnice 20.11.2005 22:41:13
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Od nekdaj jih delam sama. Prej v imenu mojih staršev, sedaj v imenu moje družine. Komu?...po občutku koliko?...cca. 18-20 S Kristino sva že začeli z delom. Ko bo končano, bo ves potek njenega truda tudi v albumu.
|
|
|
|
RE: Božično-novoletne voščilnice 21.11.2005 1:55:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Cca. 25 je sorodnikov po Sloveniji in tujini, cca. 50 je prijateljev in prijateljic, preostalih cca. 25 pa so ljudje, ki so se tekom leta tako ali drugače usedli v moje srce in si voščilnico po mojem mnenju zaslužijo dobiti. Do sedaj smo voščilnice vedno kupovali. Glede na količino seveda ne najdražjih, kar Unicefove na žalost so, ampak pač kakšne s sprejemljivo ceno in lepim motivom. Gledala sem le na to, da niso kot razglednica, ampak da se odpirajo. Vedno jih pošiljam v kuverti, na katero pripišem naš naslov, v kuverto pa nekaterim včasih priložim tudi fotografijo ali vizitko. Prav neverjetno je, koliko stikov se obnovi na tak način. A cena? Lani, na enako količino, nisem nikakor prišla pod 10.000 SIT. Dvomim, da bom letos.
|
|
|
|
RE: Božično-novoletne voščilnice 21.11.2005 8:35:59
|
|
|
|
puncica
|
Pošljem jih vsako leto, zdaj dve leti z vključeno malo punčico, lani je bila na slikci letos pa mi je že pomagala naredit voščilnice pošljemo pa jih okol 20 (sorodniki in prijatelji, katerm ne morem izrečt voščila v živo) Bomo dali v album, ko bo čas za to, imamo pa že vse izdelane
< Sporočilo je popravil puncica -- 21.11.2005 8:41:24 >
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?