Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj še lahko naredim 2? 22.11.2005 0:05:09
|
|
|
|
piščanc
|
sicer se mi ne da vsega pisat, ampak se strinjam z Blacky. Moj žigec je imel podobne izpuščaje, le da so se skoncentrirali pod vratom in v pregibih. če se ti da, malo poglej moje stare poste. nam je zelo pomagalo kopanje v vodi z olivnim oljem, pod vratom jo lahko namažeš tudi s canestenom, če ti je advantan premočan, ampak ta najbolj pomaga, pa tea tree krema. pozdraviti je treba vnetje kože in potem tudi odstraniti vzrok (kar je težje) diagnoza pri nas - možen začetek alergije na mleko/jajca. koža se je izboljšala po uporabi pregomina in kasneje HA mleka, jaz nisem jedla mleka in mlečnih izdelkov (zdaj ne pijem mleka). alergije nima potrjene, ampak reagira na določena živila, je pa občutlijv na toploto. vse skupaj pa se je začelo z zelo suho žigovo kožo in občutljivostjo na toploto
|
|
RE: Kaj še lahko naredim 2? 22.11.2005 0:12:07
|
|
|
|
piščanc
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubabaya Glede rdečih gubic pod vratom je rekla,da je Ema pač debel dojenček in ima kratek vrat. prva beseda, ki mi pade na pamet ob tej izjavi je: budala dohtarska (brez zamere) če je koža zdrava, se lahko še tako drgne, pa se ne bo vnela. glede zdravljenja pa kot sem že napisala - kopel z olivnim oljem (pa kar velko naj ga bo), advantan, da se pozdravi ali canesten pa tudi fenistil gel je nam kar pomagal, vsaj iz najhujših vnetij, preventivno tea tree
|
|
[Brisano sporočilo] 22.11.2005 12:36:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj še lahko naredim 2? 22.11.2005 13:44:41
|
|
|
|
Sugy
|
no, samo da javim, naš ima čist lep vrat ker ga 2 dni nisem mazala z ničemer! Upam, da se tudi pri tebi reši!
|
|
|
|
RE: Kaj še lahko naredim 2? 22.11.2005 22:43:17
|
|
|
|
piščanc
|
olivno olje se kupi v lekarni, ja. jaz sem bila čisto presenečena nad Žigovo občutljivostjo, ker njegova starejša sestrica ni imela teh problemov. rdečino na vratu je najbolje pozdravila advantan krema + fenistil (tri dni zaporedoma na tanko), res pa je da se je stanje izboljšalo šele po dveh mesecih, zelo pa je pomagalo tudi morje. pa tudi pregomin, da ni dobival mlečnih beljakovin, čeprav po testih nima alergije. pa še to, žiga je imel najprej vnet vrat, potem ko je bilo pa zelo vroče je pa po hranjenju z mlečno kašico (adapt. mleko + rižolino) dobil pod vratom mehurje in rdeče fleke okoli ust - to je bila prelomnica, takrat so naju tud zdravniki začeli jemati resno. sem ga pa kar slikala s fotoaparatom in sliko nesla k dohtarju, ker so mehurji izginili po parih minutah. bom dala slike v album
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?