Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nujno Še vedno ni jasno-vročina? 20.11.2005 7:44:03
|
|
|
|
Primoza
|
Med temi dvemi merjenji je približno 0,8 st. C razlike. Se pravi je korigirana izmerjena vrednost 38,4, ravno nekako za svećko. Dajte mu piti veliko mlačne tekočine, morda kak žajblov čaj če ga spije ali pa žajblov čaj z mlekom s sladkorjem ali medom - ta mešanica je dobrega okusa. Poskusite mu podtakniti žličko čebulnega soka z medom ali pa kar samega medu. Kar pojdite k pediatru - če je grlo vneto, se nikoli ne ve če ni angina, ki terja zdravljenje z antibiotiki.
< Sporočilo je popravil primoza -- 20.11.2005 7:45:33 >
|
|
|
|
RE: Nujno Še vedno ni jasno-vročina? 20.11.2005 7:45:08
|
|
|
|
india
|
A si mu dala kaj proti vročini? Če se ti zdi, da ni prave volje in da ne je kot je treba,potem bi jaz šla k zdravniku!
|
|
|
|
RE: Nujno Še vedno ni jasno-vročina? 20.11.2005 7:55:20
|
|
|
|
BUČKO
|
Ja včeraj sem mu dala svečko pa dons zjutraj pa še ni nič bolje pa mal je sitkan tako da bomo šli po moje pes na dežurno. Hvala za hitre odgovore
|
|
|
|
RE: Nujno Še vedno ni jasno-vročina? 20.11.2005 12:06:18
|
|
|
|
vesna.com
|
Jaz moram pripomnit da pred 39(39,5 v kitki), ne dam sirupa, saj se telo ravno z vročino bori proti bolezni. In če daš prehitro zdravilo ne narediš nič pametnega.Samo paca se še dalj časa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?