|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bioresonanca
19.11.2005 22:36:21   
Ropotuljica
Zdravo,
a mi lahko katera na kratko napiše, kako ta bioresonanca sploh izgleda , kako ugpotavljajo, na kaj je otrok alergičen, in kako stare otroke ste prvič peljale tja (še dojenčke????).

Zelo vam bom hvaležna za odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bioresonanca
19.11.2005 22:41:20   
snorlax
Sva se že zadnjič pogovarjali, da je moja kolegica peljala sina na bioresonanco v Rog. Slatino. Jo bom jutri poklicala in vprašala podrobnosti. OK?

Kdaj pa imata pregled?

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2005 22:46:55   
Ropotuljica
Hvala, Snorlax. A misliš, da je še premajhna za to (6 mesecev)?
Nimava pregleda, me samo zanima, kako je s tem, ker bi res rada ugotovila, na kaj je naša male alergična. Zdaj uvajava gosto hrano, pa ves čas cvikam, kaj bo. Danes sem ji kupila neko kašico iz jabolk in bezga, pa sem na srečo najprej počekirala forum Alergije na MON - in seveda, bezeg je zelo alergen. Poleg tega se ji po hranjenju, ko se napacka okrog ust, non stop dela rdečina okrog ust, ki sicer dokaj hitro izgine, potem pa ostane koža tako suha, da ji kar razpoka. pa tudi še nisem uspela ugotoviti, kaj bi to povzročalo (ne naredi se ji vedno).

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2005 22:57:21   
snorlax
Kolegica je peljala svojega user posted image , ko je bil star par mesecev. Takrat sta se samo dojila. V blatu je imel krvave nitke. Na bioresonanci so ugotovili, da je on alergičen na tisoč stvari in to preko njenega mleka. Tako, da potem sirota uboga ni upala nič jest in pit. Malemu je bilo pa enkrat bolje, drugič slabše.

Sedaj se že nekaj časa nisva videle, ker je ona še v porodniški, jaz pa v službi oz. več v bolniški. user posted image  Jo bom poklicala jutri ali v ponedeljek in povprašala malo, kako je. Fantek je star sedaj že enih 8 mesecev in tudi že verjetno marsikaj sam je.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2005 23:09:03   
Ropotuljica
Hvala, Snorlax. Bom zelo vesela,če mi boš povedala, kako se je izteklo pri tvoji prijateljici. Kako pa ste vi? Ste se že pozdravili? Držim pesti, da se kmalu rešite bolezenskih  nadležnosti. 

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2005 16:04:41   
Arwen
Jaz sem Tiana peljala prvič na testiranje, ko je bil star 4 mesece. Pri petih mesecih smo pa začeli s terapijami (vsega skupaj 3) in zdaj že veselo papcamo hrano, ki je prej ne jaz ne on nisva smela.user posted image Kaj več o tem kako testiranje in zdravljenje izgledata pa sigurno dobiš na RR, samo malo pobrskaj z iskalnikom. Lp, T.

Neposredna povezava do sporočila: 6
25.11.2005 14:14:12   
lana38
Moj sin je bil star 7 let, ko smo ga peljali na bioresonanco. Videla pa sem tam tudi zelo majhne dojenčke 2 ali 3 mesece stare. Mojega sina so popolnoma pozdravili. Prej pa zaradi alergije 6 let ni smel skoraj nič jesti. Od terapij je zdaj minilo že leto in pol, pa se alergija ni povrnila.
LP

lana38

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.11.2005 2:24:10   
Ropotuljica
Punce, hvala vam. Bomo videli, kako bo šlo pri nas naprej. Če bodo kakšne hude in pogoste  reakcije, bom razmisila tudi o tej možnosti. 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?