Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Suha koža ali lišaji - rabim pomoč 19.11.2005 21:23:12
|
|
|
|
ANJA5
|
Men se zdi, da je lahko to Neurodermitis. Ponavadi je na pregibih, srbi in je rdeče barve. Koža je suha in lišajasta. Lahko je tudi pod koleni, na vratu - skratka povsod kjer so pregibi.
|
|
|
|
RE: Suha koža ali lišaji - rabim pomoč 19.11.2005 21:26:00
|
|
|
|
Dejča
|
In kako se zdravi? Je nujno treba do pediatra?
|
|
|
|
RE: Suha koža ali lišaji - rabim pomoč 19.11.2005 21:30:35
|
|
|
|
ANJA5
|
Pediater ti bo dal napotnico za Dermatologa. Jaz sem to imela ko sem bila mejhna - dobila pri 5 letih. Sej mogoče pa tvoj sonček nima točno tega - ampak ima samo malo bolj suho kožo... Ti bodo že tam povedali... Sicer pa - a se praska?
|
|
|
|
RE: Suha koža ali lišaji - rabim pomoč 19.11.2005 21:30:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Tibor je enkrat to imel na zapestjih. Mazala sem mu s šentjanževim oljem in je izginilo. Sem se tudi že ustrašila, da ni na nekidermatitis, pa izgleda, da ni bil. Lahko za začetek posksusiš s tem. Ali pa z Eucerinom, mlekom za suho kožo ali nekaj takega, iz lekarne. To tudi zelo pohvalijo. Samo šentjanževo olje je veliko cenejše, posebno če se ne ve, kaj bo pomagalo in če sploh bo.
|
|
|
|
RE: Suha koža ali lišaji - rabim pomoč 19.11.2005 21:32:08
|
|
|
|
Dejča
|
Ne, nisem nič opazila, da bi se kaj praskala - bom še bolj pozorna zdaj.
|
|
|
|
RE: Suha koža ali lišaji - rabim pomoč 19.11.2005 21:32:24
|
|
|
|
ZARA
|
Ej, tamali se to dela včasih ...zdej ima en lišaj na pregubu, na nogi...Men je pediatrinja takrat, ko se je pojavlo prvič napisala racept za kremo Elocom (upam, da sem prov napisala - zihr nisem )...ne vem pa, če se dobi brez recepta...
|
|
RE: Suha koža ali lišaji - rabim pomoč 19.11.2005 21:35:34
|
|
|
|
ANJA5
|
Ta krema je Elcom ja! Je pa tko, da moraš mazat samo tam kjer je lišaj. Ta krema je zelo močna in tanjša kožo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?