|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KIKERCE
19.11.2005 17:22:41   
Anonimen
Pozdrav! A smo kar obupale? Al smo pa tk pridne da nas nič več ni na RR?

No jaz se pridno učim user posted image  (berem mladinsko literaturo) za izpit, ki ga mam naslednji ponedeljek. Upam da bom do konca ostala tako zagreta. Da se znebim vsaj enega izpita... pa čeprav je ta najbolj lušten.

Kako pa kaj ostalim lavfa? dejte se kej javit. Če se  že niste utopile v bukvah.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KIKERCE
19.11.2005 20:29:09   
brbra
Evo še meneuser posted image Sem bila včeraj na izpitu in sem ugotovila da bo treba it decembra še enkratuser posted image user posted image Sem pa ful vesela, ker tisto kar sem se naučila obvladam in mi je zmanjkalo en teden časa, pa bi verjetno izpit naredilauser posted image Ampak po 5 letih ne dela mi je čisto prav da bom reuknlauser posted image user posted image Tako da s ponedeljkom začnem naprejuser posted image

lp

Je ni stvari, ki me ne gane, sploh pa ne hrane

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2005 21:32:22   
superfly
Vidim, da ste ene res pridne user posted image . Ma, jaz sem v totalni gužvi, ampak žal ne s faxom ampak s službo user posted image , cele noči ždim za računalnikom, čez dan pa se posvečam mojim fantom, tak da do knjig sploh ne pridem. sem se pravkar spomnila, da sploh ne vem kje sem jih nazadnje pustila, mislim, da jih sploh nimam doma user posted image jha, that's me user posted image

No, bodite pridne še naprej

lps 

(odgovor članu brbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2005 21:55:41   
Jančika_
Moj teden je minil med slabostmi od jutra do večera in še ponoči, pa z bruhanjem vmes. Za dodatek je Vasja zbolel in cele dneve in noči pretulil, Joeja pa skoraj ni bilo doma - mi je še sploh treba povedati, koliko sem se učila???

Za **** je tole, pa tako dobro mi je že šlouser posted image . Dvomim, da bom pred iztekom slabosti uspela kaj narediti. Obenem sem tudi tako utrujena, da se komaj vlečem (tudi pri Vasji je bilo tako). Še tole tipkati mi je muka...

(odgovor članu superfly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2005 22:27:54   
StBarbara
oj,
jest sploh nimam motivacije
...sem večinoma sama s tamalim in totalno zmučena user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2005 9:42:03   
fipi
Ojej, jaz se tudi nisem kaj dosti učila. V četrtek imam izpit, pa že sedaj vem, da ga ne bom naredila user posted image user posted image . Čez dan itak se ne  morem učiti, ker sem sama z user posted image , večer pa se mi ne da. Večer sem kot cunja, komaj se stuširam in že spim.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2005 23:33:22   
Margareta

Me je sram, ampak nič nisem naredila. Cel vikend sem se svaljkala od hladilnika do kavča

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2005 20:33:07   
Joe
Margareta, kilo in pol na zimo pa ni tako neuporabno. user posted image

< Sporočilo je popravil Joe -- 21.11.2005 20:38:38 >

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2005 15:23:09   
Anonimen
Evo mene... spet bušim čas na računalniku....

Sicer pa... se mi v zadnjem tednu kar uspeva učit..... uopam da mi bo tud na samem izpitu uspevalouser posted image user posted image
Lahko bi mi več ostalo v glavi... sam kaj češ... eni smo pač počasne sorteuser posted image user posted image

Kako ste pa kaj ostale? (Že slišim šumenje papirja v knjigah. se pravi da ste pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Joe)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?