valči
|
Sem žal jaz in sem to opazila šele včeraj,ko me je zvečer tako obupno bolel želodec,da sem obležala na tleh .Res grozota.Pol pa še možek,namesto,da bi me potolažil,me nahruli,da sem sama kriva,ker toliko kave požrem in da imam rano na želocu .Kakšna tolažba,ko sem vzela tableto in se privlekla do postelje,sem sklenila,da nikoli več ne pijem kave . Da povem moje "doze".Zjutraj,ko vstanem si na avtomat skuham polno šalco od čaja 2-3 dcl,ne vem,samo vem,da moža kar meče od jeze,ko vidi tako veliko šalico.To spijem okrog devetih.Okrog enajstih pri tašči požrem ostanke iz džezdvice,ki jo pusti zame in tega je ponavadi dober deci.Pol obvezno ob 3-4 popoldne še kava instant,kak deci,pa če je še kak obisk...in se nabere na dan okrog pol litra .Pijem pa brez mleka in sladkorja.Ja res sem nora,ampak danes sem se pregrešila in spila pri tašči eno šalico.Ne vem,ali mi bo uspelo,ali sem kronik,ali kaj Sedaj pa vprašanje: Je kdo od vas tukaj gor pil take količine kave,potem pa se je uspešno odvadil? Ali je možno,da dobim rano na želodcu,tudi če zmanjšam količino ali bi bilo pametno nehat? Kako ste se počutili brez kave,ste bili zelo utrujeni in zaspani? Se poravičujem,ker sem dolga,samo krajše ni šlo V upanju,da se rešim črne brozge in za kakršnokoli mnenje, Vas pozdravljam
|