Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupiti fredov obroč 18.11.2005 14:39:44
|
|
|
|
Dejča
|
Menda jih prodajajo kar na plavalnem tečaju, vsaj na Dobrni je tako.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2005 14:45:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kje kupiti fredov obroč 18.11.2005 14:55:21
|
|
|
|
Ninica
|
Mi smo ga kupili v Avstriji v DM-u za 21 EUR
|
|
RE: Kje kupiti fredov obroč 18.11.2005 15:20:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Semle telefoniraj: Dorica Šajber 01-518-1536 041-953-656 Glede na to, da stane rdeč obroč 5.500 SIT, se ti samo zaradi obroča ne splača v DM. Če bi bila na tvojem mestu, bi kupila rabljenega.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti fredov obroč 18.11.2005 16:20:36
|
|
|
|
skuštrana
|
Hvala vam za odgovore. ni zame, za kolegico... mi ga imamo, smo ga pa podedovali, tako da ne vem kje se kupujejo..
|
|
|
|
RE: Kje kupiti fredov obroč 18.11.2005 17:03:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj pa mi prosim, povejte, v čem je fora tega obroča, v čem je boljši od tistega, ki ima vzglavje in spodaj kot hlačke, da ga noter vtakneš? Res ne razumem......
|
|
|
|
RE: Kje kupiti fredov obroč 18.11.2005 17:27:28
|
|
|
|
Anonimen
|
V tistemu s hlačkami je postavljen navpično tako kot da bi sedel v zraku, v frediju pa je postavljen vodoravno - tako kot da bi plaval žabico. V rdečem ima otrok sicer roke precej nad nivojem vode, ker je obroč debel in z rokicami maha tudi po zraku, v oranžnem pa plava komot žabico. Mi smo ga dali zadnjič v oranžnega (10,5 meseca) in preplaval je celo dolžino bazena. V obroču s hlačkami se otrok samo namaka, od njega pravzaprav nimaš ničesar.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti fredov obroč 19.11.2005 23:03:29
|
|
|
|
pravljica
|
blacki, pa v rdečem je lahko otroček od 4. meseca al pa še prej in tudi k je večji se nikakor ne more obrnit v vodi...nekje po 1 letu pa ni več finte, mi smo imeli pri ta prvi tistega flurestentnega s križom spodaj in z dvema obročkoma pa je blo ok aja, pa zdaj sem tudi kupila rabljenega freda...za 4000 s poštnino, če bi imela čas iskat, bi ga dobila ceneje, ker so bile še potem ponudbe
|
|
RE: Kje kupiti fredov obroč 28.11.2005 0:14:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, mi imamo rumenega z dvema obročkoma in vzglavnikom, pa spodaj je tak križec s trakci narejen. Nejc je star 10 mesecev, ali se mi splača kupiti fredija ali je ta v redu? Gremo pa v toplice januarja, ko bo star skoraj leto dni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?