Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PREGLED PRI G ŠELE JANUARJA 18.11.2005 12:07:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla. Maja sem imela pregled pri G, ker sva mislila začet za . Ravno en dan pred pregledom se mi je zgodilo, da sem po spolnem odnosu močno krvavela. G mi je rekla, da je vse ok z mano, da so krvavitve pač ena brezvezna nevšečnost. Če se bo ponavljalo ali bo še močnejše, pa naj pokličem in pridem. Avgusta se mi je vse skupaj ponovilo - vmes sem krvavela kakšen teden skupaj. Sem poklicala G in mi je naročila enako - če se bo ponavljalo ali bo močnejše, pokliči. Oktobra in zdaj pa je bilo obupno. Skorajda ni bilo dneva, ko ne bi krvavela, vse močneje, vse več sveže krvi je, včasih po spolnem odnosu, včasih kar tako. Sem poklicala G, ji povedala in mi je dala datum... konec januarja! Saj vem, da sigurno ve, kaj dela in da ni panike, ampak vsaka krvavitev mi telovadbo brez zaščite za premakne daleč daleč v prihodnost . Saj veste, preden ni ziher, raje ni... A je imela katera podobne izkušnje? Se je dalo to nadlogo odpraviti? Vesela bom pa tudi kakšne spodbudne besede....
|
|
|
|
RE: PREGLED PRI G ŠELE JANUARJA 18.11.2005 12:17:38
|
|
|
|
corfu
|
Težko ti karkoli rečem, kot le to, da za moje pojme to ni normalno in bi vztrajala in bila tečna dokler me ne bi vzela na pregled. Srečno
|
|
|
|
RE: PREGLED PRI G ŠELE JANUARJA 18.11.2005 13:28:53
|
|
|
|
JASNA D
|
Ce te noce vzeti prej, se pa zlaži, da te nekaj tam spodaj boli. Potem te mora vzeti. Jaz bi že lagala. V takem primeru zagotovo. Jasna
|
|
|
|
RE: PREGLED PRI G ŠELE JANUARJA 18.11.2005 13:40:02
|
|
|
|
NATAŠI
|
Mislim, da krvavitev ni dober znak zato ti predlagam da na full težiš za pregled. Ali pa pojdi kam drugam, naj te pregledajo čimprej. In veliko sreče!
|
|
|
|
RE: PREGLED PRI G ŠELE JANUARJA 18.11.2005 13:48:27
|
|
|
|
Suana
|
glej,če je tako je res najbolje da ji težiš 100 na uro,da te pregleda!!povej ji da te boli in potem te pa mora vzet!če ne pa si pregled plačaj sama ,pa boš takoj na vrsti,boš vsaj vedela ,če je kaj narobe!! upam pa da ni kaj slabega ,ti držim pesti in pazi nase!!pa čimprej na pregled!! lp suzana
|
|
|
|
RE: PREGLED PRI G ŠELE JANUARJA 18.11.2005 17:12:35
|
|
|
|
rombom
|
Živjo. Svetujem ti, da čimprej obiščeš G. V kolikor te ne bodo hoteli naročiti, reci da moraš preveriti nosečnost. Tudi meni se je nov 2003 dogajalo enako. Krvavela sem bolj malo, a me je pri odnosu bolelo. Šla sem na pregled. In mi je G ugotovil miome na materničnem vratu (to so nekakšne bulce, tkivo, ki ga je operativno potrebno odstranit). Jasno, da sem to opravila takoj - kar on mi je naredil, ker je tudi operater na gin.odd. v KC lj. Priporočil mi je, da po tem posegu počakam z otročkom 6 mesecev. In je bilo pri meni takole. Operacijo sem imela mar 2004, nato sem sep 2004 že zanosila. In letos junija sem rodila drugega otročka, ki mi ga je pomagal spraviti na svet tudi tale moj super G. Tako, da POJDI TAKOJ NA PREGLED. Bojim se, da prej ne smeš in niti ne moreš zanosit, ker so ti miomi v napoto. In če bi slućajno zanosila je to za otroka zelo nevarno - ker obstaja velika nevarnost splava. Torej pot pod noge.... in takoj h G.lp
|
|
|
|
RE: PREGLED PRI G ŠELE JANUARJA 21.11.2005 10:08:57
|
|
|
|
m26
|
Živjo! še ena med vami, ki si želi - upam da se bo kmal prijelo!! Kar se tiče krvavitev po spolnem odnosu - tudi jaz sem jih imela. In to kar pogosto, pa sem šla na pregled. niso nič našli, samo, da imam malo bolj občutljiv maternični vrat, pa mi je g premazala z neko zadevo in potem je bilo boljše! Upam, da tudi pri tebi ne bo kaj posebnega ! lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?