Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako očistim kamen na prstanu 18.11.2005 10:55:32
|
|
|
|
jazz
|
Menda sem nekoč videla da se to da z astonišem,nisem pa preverila!
|
|
RE: Kako očistim kamen na prstanu 18.11.2005 11:01:55
|
|
|
|
lan
|
Najbolje,da ga k zlatarju odneses.On ti ga bo zagotovo ocistil,vsaj meni je.
|
|
|
|
RE: Kako očistim kamen na prstanu 18.11.2005 11:58:34
|
|
|
|
Reja
|
Če ga neseš k zlatarju, je manj možnosti, da ga poškoduješ, tako da ti tudi jaz to svetujem.
|
|
|
|
RE: Kako očistim kamen na prstanu 18.11.2005 15:24:59
|
|
|
|
anajmad
|
Jst,ko sem zlatarjeva ti svetujem tako.Nikar z zobno pasto ali jedkimi tekočinami.Če imaš detergent za volno prat,ga malo razreči z vodo.Prstan pusti čez noč notri in z staro zobno ščetko nežno očisti,pa bo šlo mogoče kej stran.Drugače je pa res najbolje,tako kot so ti že svetovale,nesi ga zlatarju.Čiščenje in poliranje ne stane toliko,kot da bi uničila en prstan. en lp D.
|
|
RE: Kako očistim kamen na prstanu 18.11.2005 17:43:54
|
|
|
|
Nasy
|
lahko reč tebi, k si zlatarjeva, jaz pa nisem..torej mi preostane samo to, da ta zaročni prstan neham nositi, če hočem, da ostane čist Ker se zelo hitro nabere umazanija, kaki dan, dva, pa je spet brez da bi kaj kopala po kaki zemlji
|
|
|
|
RE: Kako očistim kamen na prstanu 18.11.2005 17:46:38
|
|
|
|
PIKA
|
Meni je zlatar svetoval, da ga daš v raztopino detergenta za posodo in vode, ter ga ca.10 min greješ na nizkem ognju, tako se bo vsa umazanija in maščoba stopila.
|
|
|
|
RE: Kako očistim kamen na prstanu 18.11.2005 18:21:03
|
|
|
|
anajmad
|
Potem pa ne nosi.Jst,ko sem zlatarjeva velja zame pravi rek:"Kovačeva kobila je zmeraj bosa".Imam poročni,zaročni in prstan,ki sem ga dobila,ko sem rodila Pio.Pa še uhane in verižico z angelčkom za mojga ,ki sem ga izgubila.Nakita v prostem času sploh ne nosim,absolutno pa ne pri kakšnem delu.To je že od nekdaj,pa sem že 18 let zlatarjeva . en lp D.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?