|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Popolna zečetnica
18.11.2005 0:57:46   
Margareta
Ali kot pravi David Bowie - A.B.
Stvar je taka - imam dojenčka, 25.11. bo doplnil 6 mesecev, zaenkrat ga še polno dojim - o uvajanju goste hrane sem nekaj prebirala, nekaj stvari pa mi še vedno ni jasnih
za mimogrede, dojim ga ob:(približno sevedauser posted image ) ob 6.00, 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 ter ob 20.00, ob 20.30 ponavadi zaspi.

Drugi teden, ko bo mali napolnil 6 mesecev nameravam začeti uvajati gosto hrano (ja itak), prosim svetujte mi kateri obrok naj zamenjam? Meni se zdi, da bo najbolj primerno tistega ob 9.00, ali imam prav?
O.K. to še nekako razumem, zamenjam obrok. Kaj pa potem, kdaj uvedem drugi obrok? Čez tri tedne, en mesec,  - o temu se mi pa ne sanja. In kateri obrok naj bo potem drugi - tisti ob 15.00?

Prosim, če mi svetujete, hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Popolna zečetnica
18.11.2005 1:26:41   
Lana_s
Fajn je, če začneš uvajati nove okuse zjutraj, da vidiš, če bo imel otrok kakšno reakcijo, torej obrok ob 9h. Jaz sem različno sadje uvajala po tri dni eno, potem mešano (npr. jabolko-banana, jabolko-banana-breskev) in je naneslo na mesec dni. Naslednji obrok lahko spet začneš zjutraj ob 9h (sadnega premakneš na popoldansko malico ob 15h) ali pa pustiš ob 9h sadje in zelenjava ob 12h. Kasneje jaz ne bi uvajala nove zelenjave, ker ne veš, če bo user posted image  na kaj alergičen ali ne bo pasalo njegovemu trebuščku. Saj ko enkrat začneš, potem ni več problem. Samo začet je težko, potem pa steče samo od sebe in delaš po občutku.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Popolna zečetnica
18.11.2005 9:50:00   
Katrin
Pozdravljena!
Bojim se, da ti bo vsaka izmed nas svetovala po svoje....na koncu pa se boš morala odločiti sama!
Tudi midve sva se prvih 6 mesecev samo dojili potem pa začeli najprej s kosilom (kuhana in pretlačena zelenjava; vsak nov okus testiraš približno 3 do 4 dni, predno ga zamenjaš; nato dodaš krompir, kasneje tudi riž, polento....).
Veliko bolje je, če zelenjavo zmečkaš z vilicami in je ne miksaš! Otrok naj med hranjenjem pije tekočino.
Zakaj zagovarjam najprej zelenjavo: ker je sadje sladko, zelenjava pa ne.... Načeloma ima torej vsak otrok raje sadje kot zelenjavo, ne?
Ko sva jedli kosilo 3 tedne, sva dodali sadni obrok dopoldne in kasneje še enega popoldne.
Sedaj, ko sva stari že 8 mesecev in pol, ji dodajam že tudi skuto med sadje, med zelenjavo pa meso in maslo.
Po obrokih z žličko se je na začetku potrebno še dojiti, saj se otrok ne naje dovolj. Potem pa postopoma vedno več poje z žličko in se načeloma vedno manj doji.
Kar se mene tiče, bom jutranje in večerno dojenje ohranila še kar nekaj časa (da se skupaj pocrkljava).
Mislim, da sem se kar razpisala in verjetno bo katera druga napisala kaj povsem nasprotnega, vendar se boš na koncu morala itak sama odločiti, kako boš začela. Pazi na izdelke z glutenom, lahko počakaš še mesec ali dva, predno jih prvič ponudiš!
Lep dan še naprej user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.