|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obupana
17.11.2005 18:09:32   
tipajaz
Nikoli si nisem predstavljala, da me bo iskanje zaposlitve privedlo do razočaranja in obupa.

Po porodniški mi pogodbe niso podaljšati, po polletnem iskanju sem mislila, da se mi je končno nasmehnila sreča, saj naj bi jutri podpisala pogodbo,

a danes so mi sporočili, da me so se premislili.

Če jaz nimam smole..........

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obupana
17.11.2005 18:23:38   
Gina
Vse ima svoj namen, čeprav ga včasih ne vidimo. Mogoče te pa čaka kakšna veliko bolj prijazna služba v prihodnosti. Saj bo, boš videla, da bo.user posted image

(odgovor članu tipajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2005 18:38:30   
Anonimen
Jaz tudi!
Pa kaj?Pa naj si jo imajo!!!
Kaj naj pa jaz rečem,ko samo letnico rojstva pogledajo,pa mi že vrrata pokažejo.user posted image

(odgovor članu tipajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2005 20:45:43   
urška
ja jaz iščem službo že od januarja....ne vem koliko prošenj, ne vem koliko razgovorov....na koncu pa nič...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2005 21:53:08   
brbra
No jaz tudi že od junija, pa še vedno ničuser posted image Ampak punce naj bo njim žal , da so nas mimo izpustili. Jaz še zmeri mislim, da sem nekaj vredna in če ne bo kmalu drugače bom šla pa na svojeuser posted image Pa bom delala nekaj kar me veseli, pa noben me ne bo zajuser posted image Me pa najbolj razkuri to, da mi na razgovoru skorajda ne že pogodbo kažejo, potem pridemo do tega da se slišimo in potem vse tiho je bilouser posted image user posted image Riti sakramenskeuser posted image

lp

Je ni stvari, ki me ne gane, sploh pa ne hrane

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.11.2005 1:24:32   
KODA
Za vsakim dežjem posije sonce.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu brbra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2005 8:17:21   
tipajaz
Tebi je že posijalo?
Jaz se bojim, da dež predolgo traja.

user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2005 10:48:55   
tanikaa
gledaj na to tako, da so dolgoročno oni na izgubi. ti pa boš itak našla službo. prej ali slej. veliko uspeha.

(odgovor članu tipajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?