|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uspeh ločevalne diete
16.11.2005 11:46:06   
Naty*Taja
Mene pa zanima, koliko je katera shujšala s to dieto, če se je je držala 90 dni? A  je kateri za povedat?

MONTIGNAC
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uspeh ločevalne diete
16.11.2005 11:47:26   
total
Pejt na forum hujšanje,tam ti vse piše.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2005 11:48:32   
baguSka
Ja total sej je na forumu hujšanje. Si misnla na temo pod 90 dni?user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2005 11:48:53   
Katrin
Pozdravljena!

Sama nisem hujšala po tej dieti (mi ni treba, hvala bogu), jo pa poznam in poznam kar nekaj prijateljic, ki se zelo pohvalijo in so kar veliko shujšale (mislim da okoli 8 kg).

Želim ti veliko uspeha pri hujšanju!

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2005 11:49:44   
baguSka
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=671816&mpage=2򦵮

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2005 11:53:14   
total
Ja baguska,to sem mislila,pod 90 dni al pa naj prebere teme,ko zdaj me hujšamo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2005 12:23:16   
Anonimen
Jaz sem jo zaključila prejšnjo nedeljo, izgubila devet kg in težo lepo ohranjam, zaenkrat.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2005 12:40:29   
Naty*Taja
Hvala Baguska.Nimam časa bit tolk tu gor, pa mi kej uide. Zanimalo me je pa zato, da primerjam rezultate z Montinjakovo metodo - men je v enem mesecu ratalo 8 kg dol dobit in držim. Torej sklepam, da sta enakovredni.
Hvala punce in čestitke vsem ki ste zdržale in tudi tistim,ki še boste.
user posted image user posted image user posted image user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.11.2005 13:13:51   
gojska
ČAO,
jaz sem tudi ravnokar zaključila s to dieto. Moram priznat, da je blo zadnijh štirinajst dni bolj površno. Sem spustila kakšen sadni dan in tudi zadnjega vodnega nisem imela. Shujšala sem slabih 8 kg.user posted image
To bi bilo kar v redu- samo da jih ne dobim nazaj.
Bina kako pa zdaj ješ? Do 12h sadje pol pa .......user posted image
Meni ni jasno ali se ne sme mešat cel dan -se pravi belakovine za kosilo- beljakovine za večerjo( tako kot pri dieti samo da ne rabiš  držat štiridnevnega zaporedja ) ali lahko ješ zrezek za kosilo in riž zvečer-  recimo???user posted image
Madona sem napletla.user posted image Upam da me katera razume kaj sem htela vprašat.
gojska

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.11.2005 13:17:37   
Anonimen
Ja, gojska, jaz razumem, saj je čisto razumljivo.user posted image  Lahko ješ mešano, za kosilo eno, za večerjo drugo, samo poazi, da bo med obroki poteklo dovolj časa.
Jaz še nisem konec, imam še kakšnih 14 dni, pa sem do sedaj shujšala dobrih 12 kil. Je pa ta dieta menda narejena po Montignacovi.

(odgovor članu gojska)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?