|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   njegova bivša
16.11.2005 9:45:19   
Anonimen
Ja še ena nedokončana in vedno znova obdelana zgodba. Jaz ne vem več kaj naj si mislim o tej user posted image ! Sem se že veselila, ko sem zvedela, da si ji nabavila enega novega tipa. Prav srečna sem bila zanjo. Saj sem mislila, da bo od sedaj naprej mučila s svojimi bedastimi izpadi le še njega. Žal pa je spet moj user posted image prišel na vrsto.
Tokrat je bila tako ****user posted image , da si je privoščila klic v njegovo službo. In to v kolektiv kjer se zaposleni štejejo v tisočih!
Sicer mi je bilo čudno, kako da se je moj user posted image kar smejal in čisto nič razburjal. In je začel razlagati, kako ga je moški del kolektiva trepljal po ramenih, da je še dober da je s tako user posted image zdržal, kolikor pač sploh je zdržal. Da kaj tako primitivnega še niso slišali, da bivša po parih letih, še vedno leta za bivšim in gleda kako bi lahko nagajala. Ženske pa so ga tolažile, da ga pač user posted image babji še vedno ni pozabil in da ko ga bo, bo pač mir pred njo. Vsi pa so se strinjali, da je resnično primitivna in brezobrazna oseba, ki pač ne ve, kako bi nekoga potunkala v drek.
Moje mnenje je bilo, da je pač želela spraviti ga v slabo luč, pa ji je uspelo le to, da so se vsi zgražali nad njo in je osramotila le sebe.
Potem sem se spomnila ko je enkrat ena tako lepo napisala, da so bivše enako kot me, le da so naše user posted image spoznale pred nami. Pa vseeno ne vem...hočem biti nepristranska, ampak za mene je tako početje prikaz kurje pameti. Ne bi naredila tega nikoli v življenju, saj bi že vnaprej vedla, da bi vsi hoteli vedeti kdo sem, in se mi nato smejali za hrbtom, češ kako sem prismojena in glupa, da še vedno trapam za bivšim tipom.
Do sedaj sem jo zagovarjala, da je pač malo bolana, da ji psiha ne dela kot bi mogla. Ampak sedaj nimam več izgovorov za njo.
Kaj ve mislite?????????????
Ali bo kdaj mir pred temu user posted image babjimu? Bo ta user posted image sploh kdaj nehala nagajat? Ga bo pustila pri miru?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: njegova bivša
16.11.2005 9:51:21   
Anonimen
hehe boga reva user posted image
sama sebe najbl nervira ni kej. ignorirejto je pa je. al pa zahtevejte prpoved približevanja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2005 10:13:18   
malicki
Dokler se bivša ne spravlja še na tebe in ti ne grozi, si lahko še srečna user posted image  .
Drugače pa enkrat se bo že umirila. Vendar če imata tvoj in bivša otroka pol ti pa kar povem, da miru ne bo nikoli ali pa vsaj še dolgo dolgo časa ne.
Če ni otrok, pol pa jo kar skenslat in ignorirat, zamenjat gsm številko...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2005 10:16:03   
Anonimen
Kaj pa dela takega?

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2005 10:20:45   
Anonimen
Imam podobno izkušnjo z obupano bivšo, čeprav je ona po karakterju, kolikor jo poznam, drugače čisto OK. Je mojega moža, takrat še fanta občasno klicala, prišla kdaj tudi na nenapovedan obisk, se znašla na istem žuru kot midva,... Vse, da bi preverila, če sva se midva slučajno razšla in ima še kaj šans. Pa jih ni imela, kar ji je postalo jasno, ko ji je mož povedal, da se bova poročila.  Je nisem videla dve leti. Meni se smili, ker je bila tako obupana in se je smešila.

A tvoj ji ni nikoli rekel, da naj ga že pusti pri miru?

< Sporočilo je popravil Ankica -- 16.11.2005 10:21:55 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2005 11:25:59   
dory
Oh take babe je tanajbols ignorirat..sej vem da ti gre total na zivce...tud moj bivsi je bil velik z bivso...klicarla ga je tud ponociuser posted image , al pa vsaj napisala msg...pa velik sta sportala skup pa tkouser posted image ...kao nelocljiva prijatelja...valda ja...mi je slo tud tko na zivce...takih user posted image  se znebis le, ce ji tipo pove svoje in za tem stoji, pol jo pa oba ignorirata...sej nobena ne more bit tko neumna pa v nedogled skakat nekam kar ni njeno...vsaj pomojeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2005 11:58:02   
Anonimen

Res ne vem.. cemu je potrebno taksne zadeve tukaj pisat.. ?!user posted image

Ce si ugotovila, da ima kurjo pamet.. ker tunka bivsega.. je cse ok.. samo neki je cudno, da ti zdaj pocnes isto.. Res da je ona prva zacela mogoce.. samo ne vem, zakaj bi to bilo pommebno.. !?
Mogoce ti ves?

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2005 12:03:28   
Anonimen
Tvoj pa seveda noro uživa, ker se mu babe kar mečete v objem.

Ko se bo on odločil, s katero bo, bo pa tudi njegova bivša nehala. Dokler se mu bo pa fajn zdelo in se bo smejal in ga bodo trepljali, do takrat pa... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.11.2005 12:51:31   
rija
Če je tvoj s tabo, pa res s tabo, potem ne vidim nobenega problema in ne vem zakaj se ti sploh s tem obremenjuješ.
Tvoj pa je pač očitno tipičen mačo, ki mu paše, da se bivša še tako dolgo za njim meče. Pa tudi storil ne bo ničesar, da bi stvari bile drugačne. Enostavno uživa. Kot je Meta napisala....

MOgoče pa je tak dasa v postelji, da ga ne more pozabiti....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.11.2005 14:07:44   
muki1
Isto mislim kot Meta in Rija. Če si prepričana v njegovo ljubezen, se tudi ti smej z nje.
Če pa ne....?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.11.2005 14:37:23   
Gina
Jaz iz celega posta sploh ne razberem, kaj te muči, oz. kaj je naredila? A kliče ga ali kaj?  Ona ga najbrž ni prebolela, oz. ima sebe zelo malo rada. Pa ne moreš se zato ti sekirat, če ona nima sebe rada, pa če ljudje o njej govorijo. Kaj pa potem, če ljudje govorijo? To je itak nepomembna postavka, koga pa sploh briga, kaj o njem govorijo? Pa tudi če govorijo, a zato bi se pa moral ob tla metat, če imajo slabo mnenje, ali ful spreminjat ali kaj? To je brezpredmetno.

Druga stvar je, kaj tebe skrbi, če ona njega kliče? Ali mu ne zaupaš? Če bi njega motilo, bi že poštimal zadeve, tako ga pa očitno ne moti. A si ti ljubosumna nanjo, ali kaj? Ljubosumnost pa itak pomeni izključno eno stvar, da sebe ne ceniš dovolj, da te ne bi skrbelo za koga. Ljubosumnost poseduje. Čim pa hočeš nekoga posedovat, potem imaš pa problem. problem s sabo. Torej ti svetujem, da se imaš malo bolj rada, da se zavedaš, da si fajn in ok, ne glede na to, ali si s svojim ali nisi, pa da pustiš tvojega, naj dela, kar misli, da je ok. Naredil bo itak po svoje, ne glede na to, koliko si ti posestniške narave, ali pa nisi. Če ga bo motilo preveč, bo zrihtal stvar.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.11.2005 15:02:39   
Anonimen
Malicka na žalost je poizkušala tudi meni groziti. Dobivala sem njene grozilna sms-je, pa tudi pisarila mi je. Vendar ji nisem odgovarjala na njene traparije, pač pa sem bila modro tiho in jo ignorirala. K sreči ni bilo treba GSM številke menjat, ker je po letu dni odnehala. Vendar je vedno bolj dokazovala, da je resnična user posted image user posted image . Sem jo včasih še zagovarjala, ko je moj pljuval čez njo. Iskala vzroke nekje drugje. Sedaj po tolikem času mi je pa resnično malo mimo, to kar še vedno počne.
Ankica tudi jaz sem jo branila, da je OK ženska, da ko bo dobila novega tipa bo pustila mojega pri miru. Vendar kljub vedno daljšemu obdobju,ko bi morala že malo pozabiti, se še vedno spomni nanj. Vem pa da je tudi ona hotela izkoristiti priliko in priti nazaj k njemu.
Kriva pa sem bila jaz, ker sem mojega dobesedno prisilila naj ji v znak prijateljstva nese rožico za materinski dan. Rekel je, da ne bo, ker je ne poznam in da si bo ona to čisto drugače predstavljala. In sem mu rekla, da če bi bila jaz na njenem mestu bi to sprejela v znak prijateljstva. Če ji ne ne nese nimam kaj delati z njim, ker hočem vedeti, da če bova šla midva narazen, da bova obdržala dobre odnose. In ji je nesel in žal je res narobe razumela. On je v zameno dobil ponudbo, da ona pride nazaj user posted image vendar ima željo po  materialni koristi (hišauser posted image ) in takrat je moj tudi spoznal na kakšnega user posted image babjega je nabasal. V njenih očeh nekaj šteje le hiša, denar, avto,...
Tjazy pisala sem tukajle, da gre stvar ven. Najlažje mi je tu med neznanci deliti usodo, slišati še kako zgodbo, kak nasvet, kaj je pomagalo, da je bil mir s strani bivše. Pri nas totalna ignorancija ne pomaga. Ženska ne bo razumela pa če ji na čelo napišem, da naj si najde drugega pajaca za jeuser posted image   , ker dokler bo moj z mano, ga ne bo jeuser posted image . Ne tako ne drugačeuser posted image
Meta. moj se je že zdavnej odločil s katero bo. Dal ji je vedet, da mu je žal, da je sploh bil kdaj z njo, kaj šele da bi bil kdaj spet ponovno z njoOd tega je preteklo že veliko vode. Oba sva vedela, da nekaj svinjarij bo verjetno zagodla (kot na primer to, da je šla njegovemu najboljšemu prijatelju razlagat, da se drogira-on pa je hud nasprotnik vseh drog tudi mehkih).
In po vsaki taki lažni zgodbi in lažeh se je razburjal, kje za user posted image je spoznal to user posted image , jaz trapa pa sem ga mirila, češ da njej tudi ni lahko...Vendar me je minilo.
Tjazy, najlažje je tako zgodbo deliti z neznanci. Slišati drugo mnenje, mogoče kakšno zgodbo, kAJ je pa nekje drugje pomagalo, da se je user posted image umaknila in začela živeti ter pustila živeti. Do sedaj sem vsako njeno bedarijo ignorirala, vendar pride dan, ko se pričneš spraševati KDAJ bo dojela, da on ni več njena last. Da je srečen z mano, da je dosegla le to da je niti videti ne more. Mogoče sem še toliko bolj občutljiva, ker pričakujeva naraščaj. Ne rabim nekoga, ki bo čakal v bližini, če sva se slučajno sprla, da bo lahko user posted image

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
16.11.2005 19:14:46   
Anonimen
Ne vem, kaj naj ti rečem... Mogoče bi bilo dobro, da se nehata ukvarjat z njo. Naj se tvoj neha pogovarjat z njo po telefonu, reagirat na kakršnokoli njeno provokacijo, ti tudi. Saj očitno je vztrajna, če praviš, da že dolgo vztraja (kako dolgo pa?), tako da čez noč ne bo pomagalo, samo enkrat se bo morala pa tud ona naveličat. Bolj, kot jo bosta ignorirala, prej bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.11.2005 21:21:44   
melitkica
Draga moja anonimka, povem ti le, da se ne sekiraj in vse skupaj le ignoriraj in na koncu boš zadovoljna.

Bila sem v podobni situaciji, zraven vsega pa sve še študirale skupaj. Ni mi bilo prijetno, ko sem jo zagledala. V predavalnici sem sedela na drugem koncu kot ona, na vajah pa se ji nisem mogla izognit, ker smo bili zelo majhna skupina in je sedela za mano. Nikoli se nisem zmenila za njo. Na koncu koncev pa ugotovim, da je o meni govorila le najslabše, njeni prijatelji se niso smeli pogovarjat z mano, ker jo potem lahko izgubijo... Nikoli pa me ni spoznala in me nikoli ne bo. Jaz o njen nisem govorila nič slabega, ker je v bistvu ne poznam. Se mi je pa zamerila s takimi dejanji.

Nato so sledili kaki žuri in sva se z mojim vedno raje umaknila, kot pa soočala z njo in njenim. Njene prijateljice pa so izjavljale, ker se ne morejo z mano pogovarjat, ker je "ona" njihova prijateljica. Si lahko mislite, kakšna merila imajo postavljena za neposredno sporazumevanje. Pa ni treba z mano govorit, nihče vas ne sili, vendar si pa mora vsak posameznik ustvariti mnenje o nekom, ne pa da se podrejajo nekomu, ki drugim vsiljuje svoje mnenje.
Vsak človek mora spoznavati ljudi s svojimi očmi in sam ustvariti mnenje o njih. Takšno je pač moje načelo.

Zdaj je poročena in upam, da srečno. Želim si le, da jo čim manj krat vidim, ker je bila hudobnica user posted image .

LP, Melitauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.11.2005 22:00:16   
Anonimen
Pri nas je zgodba enaka,le da je vmes še njun sin in najini deklici.To je šele sranje!!!
Pa poskušamo tako,skozi eno uho not,skozi drugo ven...
So pa vedno otroci tisti,ki na koncu najbolj trpijo.Sploh ker ona malega uporablja,da bi škodila mojemu user posted image .
To traja zdej že 3leta in se ne da ne zlepa ne zgrda...
Ima ženska preveč časa za razmišljat piz...

(odgovor članu melitkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
17.11.2005 0:14:32   
Anonimen
Anonimna - tiste besede, da so bivša dekleta naših partnerjev ravno tako ljudje, kakor me, samo s to razliko, da so naše partnerje spoznale pred nami, so bile (in so še) moje besede...
Seveda pa imajo bivša dekleta do svoji bivših (in naših sedajšnjih) partnerjev različne odnose in različna čustva. In mislim, da je to tisto, kar šteje. Vsaka se obnaša drugače in na srečo se tudi naši partnerji do svojih bivših deklet ne obnašajo vsi enako. Midva z mojim dragim imava to lepo razčiščeno in popredalčkano - ljubezenski odnos je preteklost, prijateljski (z večino) ostaja. Brez ljubosumja in problemov.
Nimajo pa vse te sreče. In ta bivša je očitno ena izmed njih. Sama svojega bivšega še ni prebolela ali pa je enostavno tak karakter, da drugim ne privošči sreče, če je že sama nima. Kakorkoli - bistveno je, kako se do nje obnaša tvoj dragi. Če se ne odziva, potem jaz problema sploh ne vidim. Ne zanj ne zate. Marsikatero njeno dejanje seveda zna biti nadležno, ampak tudi svet ni neumen, da ne bi ugotovil, kdo je tisti, ki dela probleme.
Pri meni (ampak ne pri zadjšnjem partnerju) je vedno učinkovala ena rešitev - ko je klicala ali prišla, sva bila skupaj. In sva ji skupaj povedala, kar sva ji imela za povedati. Kmalu je odnehala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
17.11.2005 8:59:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tjazy pisala sem tukajle, da gre stvar ven. Najlažje mi je tu med neznanci deliti usodo, slišati še kako zgodbo, kak nasvet, kaj je pomagalo, da je bil mir s strani bivše. Pri nas totalna ignorancija ne pomaga. Ženska ne bo razumela pa če ji na čelo napišem, da naj si najde drugega pajaca za jeuser posted image   , ker dokler bo moj z mano, ga ne bo jeuser posted image . Ne tako ne drugačeuser posted image

Tjazy, najlažje je tako zgodbo deliti z neznanci. Slišati drugo mnenje, mogoče kakšno zgodbo, kAJ je pa nekje drugje pomagalo, da se je user posted image umaknila in začela živeti ter pustila živeti. Do sedaj sem vsako njeno bedarijo ignorirala, vendar pride dan, ko se pričneš spraševati KDAJ bo dojela, da on ni več njena last. Da je srečen z mano, da je dosegla le to da je niti videti ne more. Mogoče sem še toliko bolj občutljiva, ker pričakujeva naraščaj. Ne rabim nekoga, ki bo čakal v bližini, če sva se slučajno sprla, da bo lahko user posted image

Ja... logicni argumenti.. samo jaz tega tebi ne verjamem. Sej koncno tudi sama sebi ne verjames, samo tega si ne smes priznat, ker potem bos imela tezave, ker bos hoces noces morala zacenjati spreminjati SEBE, cesar se pa vsi najbolj otepamo.. Tudi jaz.. ravno zato to vem, drugace je nemogoce, da bi to vedel..

Kdaj bo ona dojela, da on ni vec njena last, se sprasujes? Ti si dojela, da on v resnici nikoli ni bil, ni in nikoli ne bo tvoja last?
Najvecje sovrastvo, ki si ga lahko zamislis do zivega bitja, je lastninjenje zivega bitja. Tudi zivali, torej vsi ki podpirajo mesnice podpirajo tudi mucenje zivali..
In cudim se raznim oh in sploh terapevtom, ki najprej predavajo o ljubezni, potem pa hop v trgovino po sendvic ali pa zrezek?! user posted image   IN hkrati se drzijo tudi unicevalnih nacel, ki se pod ne vem kaksno pretvezo imenujejo civilizacija.. ki je v prvi vrsti namenjena unicevanju SEBE. Ce striktno sledis civilizaciji se zelo ucinkovito unicujes na vseh podrocjih.. In ni cudno ce se clovek celo kopa oblecen, ce pa ima vse moznosti, da se sramuje svojih idiotizmov..

Nikakor ne morem razumet.. teh paradoksov.. Vsi nekaj pisete o tem ,da si zelite druzino, ljubezni on podobno.. Kako naj izvem, kaj je motiv za te zelje?  Ta druzina in neka cudna dvojiska ljubezen ne bo nic pomagala, ce pa sebe pustis lepo pri miru in pancas in naredis vse, da bi spremenil druge, torej da bi lahko ohranil svoje smeti.

Kaj ima to veze s tabo?  Samo to, da delas po istem modelu... nekomu ocitas lastninjenje.. samo zato, da bi lahko ti lastninila naprej.. Sigurno je bolje, da tvojega tipa ona lastnini, in ona nosi posledice teh cudnih dejanj.. kot pa da ga ti lastninis in potem ti nosis te posledice naprej..
Kako je mozno, da se ti ukvarjas z njegovo bivso, ki spoh ni bivsa.. ampak je tudi ta trenutek na zemlji.. in ima vse pogoje da postane tvoja najboljsa prijateljica, ker koncno imate veliko skupnega.. ljubile ste istega moskega.. torej je vajin pogled enak! Idelana prijateljica bi lahko bila..
He he,.. poglej tole.. "ljubile ste istega moskega" .. ce odstranis "lj" ostane "ubile ste istega moskega" ... koncno bi lahko bilo tudi tako, ce se odlocite za lastninjenje tega moskega..

Pa brez panike.. verjetno si cist v redu dekle..  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
17.11.2005 10:18:19   
Anonimen
Melitkica, NIKKI in Kerensa hvala vam, da ste delile izkušnjo z mano. Sem dobila občutek po prvih postih, da sem jaz tisti zeleni vesolček ki nič ne razume. In da ima moj  edini takega  iz preteklosti.
Res je, da ima babnica enostavno preveč časa (pomoje) in se ukvarja raje z preteklostjo kot z sedanjostjo. Pa tudi ljubosumna je ker je bivši srečen.
Midva se z njo nisva ukvarjala. Ignorirala sva jo ves čas. In upala, da bo čez čas zaživela svoje življenje. Da bo srečna z drugim, pozabila nanj...a zaman. A ker vas je večina svetovala da ignorirava dalje, jo tudi bova. Se bo že naveličala. Mogoče bo pa dojela, da se ji že vsi smejijo.
Ni pa prijetno, ko ves čas slišiš, kako se ukvarja z nama, govori take stvari, da se čudim, da ji sploh kdo verjame. Prijateljice, ki pa jih vidi, da so tudi moje prijateljice, pa enostavno neha pozdravljati. In sploh ne vidi, da gre že v lastno škodo s svojimi dejanji.

Tjazy LASTNINJENJE ??? Dej si prosim še enkrat preberi ali pa bi me vsaj vprašal, preden si napisal dolg esej. Si zadel v čisto temo. Sem pa čisto proti lastninjenju. Rečem da je moj kadar govorim o razmerju. Kaj naj pa napišem?Sosedov. Ampak to je le stvar uporabe besed, da se ve kam spada, ne pa da je bil s to besedo olastninjen.
Tisto o prijateljevanju z bivšimi ti pa lahko povem, da je lahko prisotno le, če imata dve istega bivšega. Saj imata potem skupno temo za opravljat in za skritizirat. In seveda se potem patetično obedve smilita sami sebi, in kot vedno je potem tip kriv vsega. Ja lahko da bova prijateljici, nič ne rečem. Ampak dokler bom jaz sedanja ona bivša pa ni pogojev. Pa tudi tako dvomim, saj je ženska precej primitivna. Tako da se razen o bivšem z njo ne bi imela kaj dosti za pogovarjat. Jaz se pa načeloma ne pogovarjam o bivših, kljub temu, da imam z vsemi dobre odnose. Le čisto butasto mi je govoriti o preteklosti, bivšem, če je pa toliko svari v sedanjosti in prihodnosti o katerih lahko debatiramo
Pa upam, da sedaj nisem panična izpadla in ja sem čisto v redu dekle, le trenutno me malo hormoni dajejo in mislim, da je že čas, da se znebiva te da bo vsaj malo miru, ker ni prijetno. Sej vem, da je zmotno pričakovanje, da bom dobila en čudežni nasvet, kako zmešam par sestavin, ji nekam podstavim in ČIRAČARA že bo nehala. Vendar že takole, ko stvar daš ven, si olajšaš dušo in slišiš, da je še kje kakšen babji, pa se tudi ne počutiš več tako samega.  Lahko pa rečeš da sem egoistična v tem smislu. Pa niti ne bom zanikala.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
17.11.2005 11:05:04   
Anonimen
Zakaj se pa sploh kdo od vaju pogovarja z njo? Ko je tvojega klicala v službo - ma kaj? Dol naj bi zabrisal telefon! Mislim kaj jo sploh šmirglata?!?

Če pa to ne preneha, pa na policijo pa jo prijavita.

Jaz še vedno trdim, da je tvojemu to všeč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
17.11.2005 11:57:42   
Jutra
Meni je pa pri tem problemu nekaj padlo v oči: nekdo, ki za ljudi uporablja izraze, da so user posted image  in user posted image  (če sem v tem primeru prav prebrala, "****" in "hudičeva..."), potem mi to že VELIKO pove o osebi, ki tako razmišlja. Zato bi tukaj težko pomagal kakšen nasvet.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.11.2005 12:04:48   
Anonimen

Ne razumem.. zakaj se ti s tem obremenjujes?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
17.11.2005 14:24:21   
Gina
Anonimna, vedno je tako, da če se sekiraš, ali ti bo ena "speljala" deca ali ogrozila obstoj vajine veze, to pomeni, da ne zaupaš čisto, da se to ne bo v resnici zgodilo. Dokler pa ne zaupaš, pa je jasno, da imaš problem v sebi, da se ti nimaš dovolj rada, da te je strah, da bi ostala sama ali brez njega in posledično si posestniška do svojega moškega. Povsod je tako, kjer se pojavljajo takšni dvomi ali problemi. Samo najlažje je iskat krivdo drugje. Če bi se ti imela dovolj rada, bi se ti morda zdelo to, kar ona počne, smešno, mogoče sem in tja žalostno, ampak nikakor pa ne tragično. In nikakor ti ne bi bilo v življenju pomembno, kaj drugi govorijo o tebi, dol bi ti viselo. Rada se moraš imeti malo bolj. Pa ne jemlji za slabo vsega, kar ta hip ne razumeš, si ne prevedeš prav. Tjazy ti je res odlično napisal.

P.s.: tudi z bivšimi in bodočimi si lahko prijatelj. Jaz se z žensko, s katero me je bivši varal, prav ok razumem. Vesela sem, ker je sprejela najine otroke in na misel mi ne pride, da bi bila nanjo ljubosumna. Vesela sem tudi zanj, da je našel eno fejst punco, s katero mu je fajn. Vsakemu človeku lahko to privoščiš, vendar samo v primeru, ko si sam s sabo čisto ok - zadovoljen, ko te ni strah, da bi bila kakšna druga bolj zadovoljna kot ti. Potem je vseeno ali si z njo prijateljica ali ne, važno je, da vsakemu privoščiš najboljše. Torej se moraš imet samo malo bolj rada.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.11.2005 14:51:21   
Anonimen
Meta. če bi mojega dobila na telefon niti dober dan ne bi uspela reči, ker bi ji telefon že zdavnej dol zabrisal. Tako da ne vem od kod ti ideja, da mu je všeč? Ne sodi drugih po sebiuser posted image Oprosti mogoče sem narobe razumela, pa vendar...
Jutra njena dejanja so me pripeljala na te besede. Žal. Če bi me poznala bi vedela, da še muhi ne bi naredila žalega. Tudi če je kdo želel iz mene izvabiti kake grde stvari o njej, jaz nisem žal besede rekla o njej. Saj tudi nisem mogla ničesar reči, ker je praktično nisem poznala.  Spoznala pa sem jo do sedaj le v najslabši luči. Trenutno sem v taki situaciji, ko pa me stvari motijo. In povem tudi kaj takega, kar prej ne bi. Od tod ti znakci. Z besedami se namreč ne bi nikoli tako izrazila, ker to ni v moji naravi. Še kletvice uporabljam zelo mile.

Gina najbolje da še dvakrat preberen Tjazy-evo pisanje. Ker prve dvakrat nisem našla povezave z mojim problemom.user posted image
Je pa tako, da mi je vedno v življenju bilo vseeno kaj si drugi mislijo, ker imam pri sebi stvari urejene. Vem, kakšna oseba sem, kaj bi in kaj ne bi naredila.  Trenutno pa sem v takem obdobju, da me čustva včasih malo odnesejo. In nekako imam dovolj njenega vtikavanja. Saj se je meni tudi na začetku zdelo smešno kaj je zganjala. Potem žalostno. Vendar se stvari ne rešujejo niti z zasmehovanjem niti z žalovanjem. Ona namreč tudi če bi vidla, da si ji smejemo ne bi odnehala, ker očitno tega niti ne bi razumela ali pa nima sramu. Prej sem jo branila, sedaj se mi zdi njeno obnašanje butasto in moteče. user posted image Mogoče ko bom držala svojo user posted image v roki, mi bo dobesedno dol mahalo, če bo kar pred našimi vrati stala, a trenutno mi je njena prisotnost moteča user posted image

Vseeno pa hvala za vaša mnenja! Očitno smo user posted image res malo preveč občutljive user posted image

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

IME
Mišyka

Prosim, za predloge glede imena za punčko

Eva (66%)

Neža (34%)

Število vseh glasov: 152

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!