Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Tjazy pisala sem tukajle, da gre stvar ven. Najlažje mi je tu med neznanci deliti usodo, slišati še kako zgodbo, kak nasvet, kaj je pomagalo, da je bil mir s strani bivše. Pri nas totalna ignorancija ne pomaga. Ženska ne bo razumela pa če ji na čelo napišem, da naj si najde drugega pajaca za je , ker dokler bo moj z mano, ga ne bo je . Ne tako ne drugače Tjazy, najlažje je tako zgodbo deliti z neznanci. Slišati drugo mnenje, mogoče kakšno zgodbo, kAJ je pa nekje drugje pomagalo, da se je umaknila in začela živeti ter pustila živeti. Do sedaj sem vsako njeno bedarijo ignorirala, vendar pride dan, ko se pričneš spraševati KDAJ bo dojela, da on ni več njena last. Da je srečen z mano, da je dosegla le to da je niti videti ne more. Mogoče sem še toliko bolj občutljiva, ker pričakujeva naraščaj. Ne rabim nekoga, ki bo čakal v bližini, če sva se slučajno sprla, da bo lahko Ja... logicni argumenti.. samo jaz tega tebi ne verjamem. Sej koncno tudi sama sebi ne verjames, samo tega si ne smes priznat, ker potem bos imela tezave, ker bos hoces noces morala zacenjati spreminjati SEBE, cesar se pa vsi najbolj otepamo.. Tudi jaz.. ravno zato to vem, drugace je nemogoce, da bi to vedel.. Kdaj bo ona dojela, da on ni vec njena last, se sprasujes? Ti si dojela, da on v resnici nikoli ni bil, ni in nikoli ne bo tvoja last? Najvecje sovrastvo, ki si ga lahko zamislis do zivega bitja, je lastninjenje zivega bitja. Tudi zivali, torej vsi ki podpirajo mesnice podpirajo tudi mucenje zivali.. In cudim se raznim oh in sploh terapevtom, ki najprej predavajo o ljubezni, potem pa hop v trgovino po sendvic ali pa zrezek?! IN hkrati se drzijo tudi unicevalnih nacel, ki se pod ne vem kaksno pretvezo imenujejo civilizacija.. ki je v prvi vrsti namenjena unicevanju SEBE. Ce striktno sledis civilizaciji se zelo ucinkovito unicujes na vseh podrocjih.. In ni cudno ce se clovek celo kopa oblecen, ce pa ima vse moznosti, da se sramuje svojih idiotizmov.. Nikakor ne morem razumet.. teh paradoksov.. Vsi nekaj pisete o tem ,da si zelite druzino, ljubezni on podobno.. Kako naj izvem, kaj je motiv za te zelje? Ta druzina in neka cudna dvojiska ljubezen ne bo nic pomagala, ce pa sebe pustis lepo pri miru in pancas in naredis vse, da bi spremenil druge, torej da bi lahko ohranil svoje smeti. Kaj ima to veze s tabo? Samo to, da delas po istem modelu... nekomu ocitas lastninjenje.. samo zato, da bi lahko ti lastninila naprej.. Sigurno je bolje, da tvojega tipa ona lastnini, in ona nosi posledice teh cudnih dejanj.. kot pa da ga ti lastninis in potem ti nosis te posledice naprej.. Kako je mozno, da se ti ukvarjas z njegovo bivso, ki spoh ni bivsa.. ampak je tudi ta trenutek na zemlji.. in ima vse pogoje da postane tvoja najboljsa prijateljica, ker koncno imate veliko skupnega.. ljubile ste istega moskega.. torej je vajin pogled enak! Idelana prijateljica bi lahko bila.. He he,.. poglej tole.. "ljubile ste istega moskega" .. ce odstranis "lj" ostane "ubile ste istega moskega" ... koncno bi lahko bilo tudi tako, ce se odlocite za lastninjenje tega moskega.. Pa brez panike.. verjetno si cist v redu dekle..
|