Erdbeere
|
No sem se še jaz odločila, da malo napišem, jest sem rodila 3 leta nazaj junija, pa ne vem kako bi bilo, če bi mela malo v košari, namreč bilo je +40 takrat in že tako ji je kr dol teklo, ne vem kaj bi bilo, če bi mela še bolj zavito, sem pa tudi jaz prakticirala, da sem imela lupinico z vozičkom in je tudi naša praktično veliko časa preživela v lupinici pa ni nič narobe z njo, še veliko bolj je uživala v lupinici kot v vozičku, ker je imela vedno dober razgled, tko da ne vem, jest bom tudi zdaj uporabljala in podvozje od vozička in lupinico, če bomo kam šli (beri nakupovanje, ali kam na brzino), sej za sprehode pa uporabljam kar voziček, to pa brez lupinice, da ne bo pomote, aja pa men se zdi škoda denarja 150 t za en bogi voziček, očitno ste tukaj same take, ki imate dovolj denarja, tudi za kaj manj denarja se dobi dobra robe. Drugače pa samo v premislek, moja kolegica je kupila voziček za več kot 100t in glej ga zlomka, hčerkica se sploh ni hotela vozit v vozičku. In kaj imaš potem od tega, če imaš voz za 1000 jurjev, otroka pa v naročju???? Nič drugega kot preseravanje staršev, kdo bo imel boljši voziček, očitno je tukaj tako kot pri avtih. Slovenci ne bi bili Slovenci, če ne bi imeli boljšega avta, kot ga ima sosed. Očitno je pri vozičkih zelo zelo podobna zgodba. Res žalostno
|