Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupiti samo odejico? 15.11.2005 12:35:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ravno danes sem v tavelikem mercatorju videla prekrasne. 1990 sit. Pojdi malo pogledati, zraven imaš še ariel, aladin in baby center. Ups..mere posteljnine upam da veš...ker so dolžine odejic različne.
< Sporočilo je popravil Gekko Junior -- 15.11.2005 12:36:34 >
|
|
|
|
RE: Kje kupiti samo odejico? 15.11.2005 12:37:57
|
|
|
|
MatMaj
|
Super... Hvala lepa. Danes ravno imam čas in avto... Lp
|
|
|
|
RE: Kje kupiti samo odejico? 15.11.2005 12:41:03
|
|
|
|
shooo
|
jaz sem taksno majhno, (da bo tudi za v vozek) slucajno nasla v pikapolonici, zivo rdeco ima pa tudi kapuco, tako da lahko dojencka tudi zavijes notri.je pa 80x80, 95%bombaz in 5% viskoza.meni je bila super ker je taksne zive barve, ostale so vse v pastelnih tonih.sicer sem gledala deke od stokke v bc za v posteljo in so (se mi zdi)8000 sit,modre in beige. jaz grem jutri v ikeo se mi zdi da so tam najbolj luskane in najbolj ugodne.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti samo odejico? 15.11.2005 14:27:09
|
|
|
|
Dejča
|
Ravno sem gledala reklame, ki jih pošiljajo na dom, tudi v Intersparu imajo ene luštne za manj kot dva jurja.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti samo odejico? 15.11.2005 16:01:02
|
|
|
|
mml
|
Odeja Škofja Loka...pod Emporiumom...vsek oblik in velikosti, za cene pa ne vem ups...sorry...šele naknadno videla, da sprašuješ za mb...tole je pa za lj...no ja mogoče pa komu drugemu pride prav
< Sporočilo je popravil mml -- 15.11.2005 16:02:06 >
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.