Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupiti samo odejico? 15.11.2005 12:35:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ravno danes sem v tavelikem mercatorju videla prekrasne. 1990 sit. Pojdi malo pogledati, zraven imaš še ariel, aladin in baby center. Ups..mere posteljnine upam da veš...ker so dolžine odejic različne.
< Sporočilo je popravil Gekko Junior -- 15.11.2005 12:36:34 >
|
|
|
|
RE: Kje kupiti samo odejico? 15.11.2005 12:37:57
|
|
|
|
MatMaj
|
Super... Hvala lepa. Danes ravno imam čas in avto... Lp
|
|
|
|
RE: Kje kupiti samo odejico? 15.11.2005 12:41:03
|
|
|
|
shooo
|
jaz sem taksno majhno, (da bo tudi za v vozek) slucajno nasla v pikapolonici, zivo rdeco ima pa tudi kapuco, tako da lahko dojencka tudi zavijes notri.je pa 80x80, 95%bombaz in 5% viskoza.meni je bila super ker je taksne zive barve, ostale so vse v pastelnih tonih.sicer sem gledala deke od stokke v bc za v posteljo in so (se mi zdi)8000 sit,modre in beige. jaz grem jutri v ikeo se mi zdi da so tam najbolj luskane in najbolj ugodne.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti samo odejico? 15.11.2005 14:27:09
|
|
|
|
Dejča
|
Ravno sem gledala reklame, ki jih pošiljajo na dom, tudi v Intersparu imajo ene luštne za manj kot dva jurja.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti samo odejico? 15.11.2005 16:01:02
|
|
|
|
mml
|
Odeja Škofja Loka...pod Emporiumom...vsek oblik in velikosti, za cene pa ne vem ups...sorry...šele naknadno videla, da sprašuješ za mb...tole je pa za lj...no ja mogoče pa komu drugemu pride prav
< Sporočilo je popravil mml -- 15.11.2005 16:02:06 >
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?