Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hladilno mazilo za ritko 15.11.2005 9:47:12
|
|
|
|
*goldfish*
|
Jaz za mojega malčka od samega začetka uporabljam Bübchen-ovo Baby Wundscutz Creme. Pa še do zdaj ni imel rdeče ritke!
|
|
|
|
RE: Hladilno mazilo za ritko 15.11.2005 9:47:48
|
|
|
|
Nyah*
|
Punce so pisale, da je dobro tisto navadno iz lekarne, ali pa od Bubchena, je baje dobro. Tudi jaz se se nisem odlocila, help!
|
|
|
|
RE: Hladilno mazilo za ritko 15.11.2005 9:52:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje je najboljše lekarniško. Samo ker so imeli v Kranju samo tube, pri tem pa rabiš obe roki, da izstisneš kremo, sem jaz kpovala raje ene v lončku, od kozmetike Akra ali nekaj takega. Od enega privatnika. Drugače pa je lekarniško po moje res najboljše. Jaz bi kupila tega. Za Bübchen sem že večkrat slišala, da ni v redu.
|
|
|
|
RE: Hladilno mazilo za ritko 15.11.2005 9:54:58
|
|
|
|
Katrin
|
Dobro jutro? Tudi sama uporabljam načeloma Bubchen hladilno mazilo, sem pa poskusila že tudi ostale (Galenski laboratorij, Lumpi...) - izgleda, da ima vse enak učinek.... Ko se pa vname ritka pomaga Bepanten mazilo!!! Pa veliko uspeha! Lp
|
|
RE: Hladilno mazilo za ritko 15.11.2005 10:07:51
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana_t Jaz za mojega malčka od samega začetka uporabljam Bübchen-ovo Baby Wundscutz Creme. Pa še do zdaj ni imel rdeče ritke! Ja, tudi pri nas se je dobro izkazalo!
|
|
RE: Hladilno mazilo za ritko 15.11.2005 11:05:51
|
|
|
|
tinatona
|
Splišni kako imajo v Kranju samo mazilo v tubi??? To sploh ni res!!! Meni ga teta kupi enkrat na mesec v škatli in to ta veliki, stane pa 2300 (v lekarni blizu avtobusne postaje). LP Tina
|
|
|
|
RE: Hladilno mazilo za ritko 15.11.2005 11:09:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni ga čez Bebival, najboljše mazilo!!!! Sem poskusila tudi od Nivee, pa ni bilo pol tako dobro.
|
|
|
|
RE: Hladilno mazilo za ritko 15.11.2005 16:34:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Da se ne bom ponavljala - tukaj sem pisala o razlikah med hladilnimi mazili, ki se uporabljajo za nego ali pa za zdravljenje vnete ritke: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=678745
< Sporočilo je popravil someone -- 15.11.2005 16:35:08 >
|
|
|
|
RE: Hladilno mazilo za ritko 15.11.2005 22:30:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mi imamo samo lekarniško (obalne lekarne). Lepo se ga razmaže,je ful mastno,lepo diši in tudi spere se ga lahko.Vsebuje pa olivno olje,prečiščeno vodo,lanolin,vazelin in vanilin. Enkrat sem dobila Babylove (DM) kremo za rito,pa je ful šit.Še ko jo kopam,jo moram ful namilit in drgnit v gubicah po nogah,da sperem kremo stran.P težko se razmaže. No,kakorkoli,lekerniško mazilo je !
|
|
|
|
RE: Hladilno mazilo za ritko 15.11.2005 22:49:34
|
|
|
|
Marogica
|
Bebival-MB lekarne. Ni boljšega mazila
|
|
RE: Hladilno mazilo za ritko 16.11.2005 8:10:35
|
|
|
|
sky
|
Se strinjam z Marogico in Blacky. Bebival mazilo za nego otroka .
|
|
RE: Hladilno mazilo za ritko 16.11.2005 8:16:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinatona Splišni kako imajo v Kranju samo mazilo v tubi??? To sploh ni res!!! Meni ga teta kupi enkrat na mesec v škatli in to ta veliki, stane pa 2300 (v lekarni blizu avtobusne postaje). LP Tina Tina, če boš še enkrat prebrala moj odgovor, boš videla, da sem napisala SO IMELI. Moj otrok je star tri leta in pol. Tako da je kar res, se ne zmišljujem.
|
|
|
|
RE: Hladilno mazilo za ritko 17.11.2005 22:36:13
|
|
|
|
pravljica
|
jaz mam vse sorte bebival sem porabila, vmes sem sprobala nivejino (vzorček), zdaj imam bubchen, pa še celo tubo nivee, aja pa eno **** sem tudi že porabila pa zdaj je bil v reviji vzorček afroditine Bebice - bomo tudi probali...do zdaj so mu vse odgovarjale, tak da ne morem rečt, katera je najboljša (sama sem kupila samo bebival, druge sem dobila )
|
|
RE: Hladilno mazilo za ritko 26.11.2005 18:01:16
|
|
|
|
KODA
|
Najbolj sem zadovoljna z Buebchnovo Baby Wundschutz Creme. Pa tudi Niveina mi je dobra.
|
|
RE: Hladilno mazilo za ritko 13.12.2005 23:14:50
|
|
|
|
giga
|
Midva sva začela z Bubchen kremo, in še zdaj prisegava nanjo (11m), za vsak slučaj, če bi se kdaj ritica vnela - pa se hvalabogu ni - pa smo imeli doma ta velko tubo bepanthena.
|
|
RE: Hladilno mazilo za ritko 13.12.2005 23:18:06
|
|
|
|
KODA
|
Meni je tudi najboljša krema od Buebchna. Pa Niveina tudi ni slaba.
|
|
RE: Hladilno mazilo za ritko 13.12.2005 23:19:37
|
|
|
|
KODA
|
Spregledala sem ,da sem že enkrat odgovorila
|
|
RE: Hladilno mazilo za ritko 14.12.2005 12:10:35
|
|
|
|
soncek&luna
|
jaz uporabljam dve kremi za doma Bübchen, ko pa greva na obisk pa imam v torbi kremo Fissan - italijanska in je zelo uredu, ko mi Bübchen zmanjka bom uporabljala samo to drugo... sem pa itak dobila od tete celo torbo raznih krem in samponov ravno od firme Fissan....
|
|
RE: Hladilno mazilo za ritko 14.12.2005 19:55:53
|
|
|
|
bobek05
|
Jaz pri Aneju že od rojstva uporabljam Bebival od mariborskih lekarn. Star je 6. mesecev in še nikoli ni imel vnete ritke...
|
|
|
|
RE: Hladilno mazilo za ritko 15.12.2005 22:13:59
|
|
|
|
hubi
|
Bubchen je zakon!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?