Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krvavitev po menstruaciji 15.11.2005 7:50:58
|
|
|
|
buča
|
to je sigurno še menstruacija,saj na to ne mormo vplivat,men se pogosto dogaja,da jo imam recimo 4 dan še čisto malo,potem pa me spet zvije in spet priteče sveža kri-včasih jo imam 7,8 lahko tudi 9 dni,pa še nakoncu rjav,potem je že ovulacija,včasih tud z rjavim izcedkom...potem je pa že spet M ...včas je pa še tko kj,za brezveze
|
|
|
|
RE: krvavitev po menstruaciji 15.11.2005 14:49:50
|
|
|
|
Napolitanka
|
Buča hvala za odgovor, sem vseeno stopila do svoje G. in mi je povedala,da imam vnet mehur...jupi ..in da se manjša krvavitev pojavi tudi zaradi tega..no fasala sem antibiotike in to je to.. papa
|
|
|
|
RE: krvavitev po menstruaciji 16.11.2005 6:56:16
|
|
|
|
girly
|
jst mam probleme z krvavitvami že več kot eno leto. to se zgodi, ko je raven progesterona prenizka, ker ga jajčniki ne tvorijo, in zato se potem maternična sluznica ne more debelit, temveč se kar naprej lušči. če bo izcedek (skupaj z M) trajal več kot 10 dni, pejt do G., ti bo dal dabroston in potem bi se stanje moralo uredit. srečno
|
|
RE: krvavitev po menstruaciji 16.11.2005 8:25:16
|
|
|
|
Napolitanka
|
Girly, hmmm..ne vem, mogoče je lahko tudi to?Vsekakor nimam tipičnih znakov vnetja mehurja! Nič me ne peče, niti me ne boli preveč (hvala bogu).G. mi je4 naredila tudi UZ, kjer ni videla nič posebnega, celo rekla je,da vidi da prihaja do ovulacije..tako,da mi ni nič več jasno. Za naslednji mesec mi je predpisala klomifen, naj ga jem po 1 tableto na dan. Glede tega pa imam tudi pomisleke, ker imam ovulacije normalno. No po moje mi je dala klomifen zato, ker sem ji povedala da delamo na cca.7 mesecev in nam do sedaj ni uspelo. Se pa rjavkast izcedek nadaljuje tudi danes, kljub zdravilom. Res čudno, hvala za odgovor.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.