|
RE: tezave, skrbi in obup 15.11.2005 12:02:27
|
|
|
|
mey
|
Draga anonimka... Naj te malo potolažim, ta tvoj rjav izcedek ni nič tako nevarnega..Ne vem zakaj ti tvoj ginekolog tega ni povedal. (lahko si tudi na tu na forumu pogledaš pod temo "rjav izcedek" je kar nekaj napisanega o tem). Jaz sem pred 1 mesecem nehala jemati kt in se mi je prav tako kot tebi, tam nekje 16 dan po menstruaciji pojavil rjav izcedek. Ker bi pri nas tudi radi imeli bebico in ker bi rada, da bi bilo res vse vredu, sem takoj, še tisti dan poklicala svojega ginekologa, ki pravi takole, da je se to dogaja po prenehanju jemanja kt v času po ovulaciji (on pravi, da ovulacije takrat ni), da se pojavi rjav izcedek, ki pa nikakor ni nevaren ali kakorkoli drugače zastašujoč, če traja nekaj dni. Dalje paarvi...da v primeru, če bi to trajalo več kot 7 dni in bi se rjav izcedek spremenil v krvavitev bi morala oditi na pregled.. In tako je bilo pri meni..najprej 3 dni rjav izcedek potem 4 dan pa takšen roza in potem nič, le malo močnejši beli tok.. In zdaj čakam, da pride , vem da bo. Še nič ne upam na , ker je prezgodaj za pričakovat, da bi se jajčniki tako hitro usposobli in začeli delovati po 5 letih mirovanja z kt. Moje mnenje je takšno, da si ne rabiš ne vem kako razbijati glave s tem, če pa boš po obisku ginekologa mirnejša pa je najbolje, da povprašaš še pri njem. Upam, da je dober. Sicer pa smo vse, ki si želimo in ki delamo na tem, bolj pozorne na takšne stvari in nas vse bolj skrbi okoli tega. Jaz si sama dopovedujem, da moram biti mirna, ker če preveč razmišljaš ali skrbiš okoli tega to povzroča neke vrste stres, ki pa tako za nič ni dober... Tako, upam, da sem ti vsaj malo pomagala. Javi kako si rešila... Velikooooooo sreče za vse nas, ki delamo Sladki pozdravi, mey
|
|
|