|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obrazci za porodniško-pomoč
14.11.2005 12:40:33   
mojca*
prosim, povejte mi, če se v zadnjih 12 bruto plač za izračun porodniške vpiše tudi regres. pravi računovodstvo da ne, pa se mi močno zdi, da vseeno ja.
hvala.
lp vsemuser posted image

januarka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obrazci za porodniško-pomoč
14.11.2005 12:50:15   
Mabo
Žal, Mojca*.
Jaz sem brala zakon in regres se ne šteje med zadnjih 12 bruto plač. Sem bila pa tudi jaz skeptična, zato sem šla preverjat.
lp in uživaj v user posted image

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2005 13:05:30   
XXYY
Živjo!

Redgres se ne vpiše zraven. Men ga niso vpisali, ampak samo bruto 12 plač. Ker regres je posebej. Vsaj zdi se mi, da je regres računan posebej, bruto plača pa spet posebej.

(odgovor članu Mabo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2005 19:08:11   
maychika
Žal imajo dekleta prav. Regres se ne upošteva. Upošteva se ti samo bruto plača in razna nadomestila (npr. bolniška, dopust ipd.). Ne upoštevajo pa se prehrana, prevoz, regres in podobni podatki (sama namreč v službi izpolnjujem te pole za nosečnice)...

LP, M.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2005 11:03:00   
reni08
Ojla punce
Tudi jaz bi zastavila eno vprašanje. Kdaj lahko oddaš obrazce za porodniško in kateri meseci se mi vštevajo. Porodniškopričnem 20.03.06. Koliko časa prej lahko oddam obrazec, saj bom verjetno z 01.01. brez zaposlitve pa mi je to zaradi osnove porodniške, še kako pomembno.

Hvala

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?